Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Black Weekin kovimmat kuuloketarjoukset

Nyt on erinomainen aika vuodesta tehdä löytöjä kuulokekaupoilla! Etsimme puolestasi parhaat tuotteet tarjoushinnoin.

/ 22.11.2023 - 07:00
Black Weekin kovimmat kuuloketarjoukset

Jos haluaa ostaa kuulokkeet mahdollisimman hyvään hintaan, on marraskuun Black Week paras aika. Tarjoukset kuitenkin muuttuvat jatkuvasti varastosaldon mukaan, joten tarkkana saa olla. Älä siis odota Black Fridayhin asti, äläkä ole niin kuin Seppo. Seppo jonotti tuntikausia eräänä Black Friday -aamuna kaupan ovella saadakseen jättialesta haaveilemansa television. Ovien vihdoin auettua Seppo rynni väkijoukon läpi tv-osastolle vain tajutakseen, että oli unohtanut havittelemansa television mallinumeron. Valinnanvaikeuden ja massapaineen sokaisemana Seppo päätyi ostamaan aivan eri tv:n kuin oli ajatellut – eikä se edes ollut alennuksessa! No, tarina Seposta saattaa olla fiktiivinen, mutta tarinalla on silti vissi opetus: tarjouskampanjoiden kanssa on pidettävä pää kylmänä ja toimittava suunnitelmallisesti.

Ennen jouluostoksille ryntäämistä on siis hyvä pitää mielessä seuraavat vinkit!

1. Määritä budjetti

Black Weekin aikana on helppo sortua ostelemaan muutakin kuin mille olisi tarvetta. Aseta shoppailulle budjetti ja pidä siitä kiinni.

2. Tee ostoslista

Tutustu huolella läheistesi tekemiin joululahjatoiveisiin ja harkitse omat tarpeesi ja halusi ennen ostoksille lähtemistä. Jätä heräteostokset minimiin!

3. Hyödynnä testiarkistomme!

LB Ääni & Kuvan toimitus tekee vuoden ympäri töitä erottaakseen eri tuotekategorioiden helmet. Testaamme niin edullisia kuin kalliimpiakin laitteita, joten kaikille löytyy varmasti jotakin sopivaa. Jos törmäät houkuttelevaan kuuloketarjoukseen, etsi hakutoiminnolla sivuiltamme, olemmeko testanneet kyseisen tuotteen. Testin lukemalla selviää, ovatko laitteen ominaisuudet sellaisia, joita itse arvostaisit.

4. Tutustu Vuoden parhaisiin

Olemme juuri valinneet Vuoden parhaat viimeisen vuoden aikana testaamistamme tuotteista. Listauksestamme löydät siis parhaimmista parhaat tuotteet, joita kannattaa pitää silmällä tarjouksia selatessa!

5. Vertaile hintoja

Seuraa Hintaopas.fi-sivuston tapaisia vertailusivustoja, jotka näyttävät eri kauppojen hinnat samalle tuotteelle. Aseta hintavahti haluamillesi tuotteille.

Lue myös: Black Week – parhaat soundbar-tarjoukset

Lue myös: Uusi tv Black Friday -alesta? Lue ensin tämä!

Hyviä Black Week -tarjouksia kuulokkeista

Viime vuoden mallissa on poikkeuksellisen hyvä vastamelu. Lue testi

 

Lämmin suositus toimitukselta. Lue testi

 

Erinomainen vastamelu. Lue testi

 

Ryhmätestimme paras hinta-laatusuhde. Lue testi 

 

Erittäin hyvä äänenlaatu ja vastamelu. LDAC-koodekki. Lue testi 

 

Treenikuulokkeet sankamallina. Lue testi 

 

Musiikin iloa ja hyvää istuvuutta. Lue testi

 

Luokkansa parhaat täyslangattomat. Lue testi 

 

Bang & Olufsenin parasta hinta-laatusuhdetta. Lue testi

Geir Gråbein Nordby
(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top