Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

ME OLEMME LB ÄÄNI & KUVA

LB Ääni & Kuva on Pohjoismaiden suurin kodinelektroniikan testejä tekevä julkaisu. Annamme nettisivuillamme – ja monessa maassa myös digi- ja printtilehtemme – avulla tavalliselle kuluttajalle tietoa ja kokemuksia, joiden avulla voi tehdä juuri omaan budjettiin ja tarpeisiin sopivimpia valintoja.

LB Ääni & Kuvan toimittajat valitsevat ja testaavat vuosittain noin 475–500 tuotetta. Testaamme lähes kaikkea sähköllä toimivaa: muiden muassa televisioita, kännyköitä, kaiuttimia, kuulokkeita, hifi-laitteita, kameroita, kotiteatterilaitteita, kannettavia tietokoneita, pöytäkoneita, näyttöjä ja älykelloja.

Testaamme niin suosittujen brändien tuotteita kuin tuntemattomampiakin helmiä. Kokeneet toimittajamme ovat jo vuosikymmenten ajan työskennelleet alalla ja osaavat erottaa jyvät akanoista ja opastaa tottumattomampia käyttäjiä joskus hämmentävässä tuoteviidakossa.

LB Ääni & Kuva testaa pääosin tavalliselle kuluttajalle sopivia tuotteita, mutta esittelemme toisinaan myös kalliita unelmatuotteita.

Testien suunnittelussa huomioidaan trendit ja markkinan suuruus. Toimittajamme pohtivat tuotteen hintaa, käyttötarkoitusta ja teknisiä ominaisuuksia valikoiden testeihin vain kaikkein ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat tuotteet.

LB Ääni & Kuvan suosio on rakentunut vuosien luotettavien testien varaan, ja noudatamme journalistien eettisiä ohjeita toiminnassamme. Testeihin valittavat tuotteet päätetään riippumattomien journalististen kriteerien perusteella.

LB Ääni & Kuvan sivustolta löydät Pohjoismaiden laajimman testiarkiston kuluttajatestejä, oppaita ja vinkkejä. Käytettävyys ja laatujournalismi ovat tehneet erikielisistä sivustoistamme Pohjoismaiden suosituimpia tekniikkamedioita.

Tavoitteemme on aina tarjota ajankohtaisinta tietoa kaikille ammattilaisen arviota arvostaville ääni- ja kuvalaitteiden ostajille!

LASSE SVENDSEN: Päätoimittaja
lasse.svendsen@ljudochbild.se

AUDUN HAGE: Toimituspäällikkö
audun.hage@ljudochbild.se

GEIR NORDBY: Toimittaja
geir.nordby@ljudochbild.se

PETER GOTSCHALK: CSO / Strategiajohtaja
peter.gotschalk@ljudochbild.se

JOHN A. HVIDLKYKKE: Toimittaja
john.hvidlykke@ljudochbild.se

ÅSA HALLEN: Toimittaja
asa.hallen@ljudochbild.se

CHRISTIAN RANKE: Print editor
christian.ranke@ljudochbild.se

HELENE HOLO: Partner Success Manager
helene.holo@ljudochbild.se

CAMILLA LARSEN: Lukijatilauspäällikkö
camilla.larsen@ljudochbild.se

SVERKER BILLING: Kääntäjä / oikolukija (ruotsi)

sverker.billing@ljudochbild.se

DYLLAN DEBORD: Partner Operations Director
dyllan.debord@ljudochbild.se

MARIUS THINGVALD: Verkkovastaava
marius.thingvald@ljudochbild.se

NICHOLAS DEMIDOFF: Kääntäjä / oikolukija (tanska)
nicholas.demidoff@ljudochbild.se

TOR AAVATSMARK: Hallinnollinen johtaja
tor.aavatsmark@ljudochbild.se

Asiakaspalvelu

Yhteystiedot

Ääni & Kuva / Publish AS mail@lbaanijakuva.fi

© 2021 Publish AS – LB Ääni ja Kuva noudattaa journalistien eettisiä ohjeita. Lukijana olet oikeutettu käyttämään lbaanijakuva.fi-sivuston sisältöjä henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Voit ladata, linkata ja tulostaa sisältöä lbaanijakuva.fi-sivustolta henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kunhan mainitset lähteen ja kunnioitat mahdollisia tekijänoikeuksia. Sisältöjä, mukaan lukien (mutta ei näihin rajoittuen) ikonit ja palkinnot, ei saa käyttää muussa tarkoituksessa kuin mihin on erikseen annettu oikeus. Huom! Maksumuurin ulkopuoliset sisällöt ovat kyseessä olevan valmistajan/maahantuojan tarjoamia.