Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Huawei FreeClip – innovatiiviset avoimet täyslangattomat

Huawei FreeClip erottuu jännittävällä muotoilullaan, jossa on keskitytty mukavuuteen ja ympäristön ääniin.

/ 18.12.2023 - 09:12
Huawei FreeClip – innovatiiviset avoimet täyslangattomat

Huawei FreeClip on erikoisen muotoinen nappikuulokemalli: kaareva silta yhdistää kaksi pyöreää nappulaa, jotka tulevat korvalehden molemmin puolin. Huawei on analysoinut tuhansia korvia optimoidakseen muodon sopivaksi mahdollisimman monelle, ja silta on valmistettu metalliseoksesta, joka muotoutuu käyttäjänsä korvan mukaan.

huawei-freeclip-2 copy
Kuva: Huawei

Avoin rakenne päästää äänet sisään, jolloin käyttäjä pysyy tietoisena ympäristöstään. Kyseessä on siis vastamelun vastakohta. Rohkea valinta lähteä vastustamaan tätä megatrendiä, mutta toisaalta Huawei tarjoaa vastamelutoiminnon monissa muissa kuulokemalleissaan.

Lue myös: Sony LinkBuds – Mukavat koko päivän

FreeClip onkin tarkkaan kohdennettu niche-tuote. Esimerkiksi ihmisille, jotka käyvät kävelyllä metsässä tai pellonlaidalla haluten samanaikaisesti nauttia sekä luonnon äänistä että musiikista tai podcastista. Jälkimmäinen saattaakin olla FreeClipin kohderyhmälle houkuttelevampi media: päivän askareet sujuvat mukavasti podia tai äänikirjaa kuunnellen, mutta kuitenkin kuulee, kun kahvi on tippunut, kollega tulee huoneeseen tai toinen vene lähestyy, kun on narraamassa ahvenia järvellä.

Ensimmäinen tätä konseptia toteuttanut kuulokemalli oli tietääksemme Sony LinkBuds, jota seurasi JBL Soundgear Sense. Ja nyt Huawei seuraa samalla polulla.

huawei-freeclip-form-factor@2x-2 copy
Tuplamagneeteilla varustettujen 10,8-millisten elementtien pitäisi tarjota hyvää äänenlaatua. Kuva: Huawei

Lupaa hyvää ääntä

Huawein mukaan äänenlaatuakaan ei ole unohdettu, vaan kaksoismagneettielementtien luvataan toistavan musiikkia kirkkaasti ja vivhateikkaasti. Akunkestoksi ilmoitetaan 8 tuntia napeista ja 36 tuntia latauskotelosta.

Kuulokkeet ovat käytännöllisesti vedenkestävät, ja niissä on hipaisukytkimet, erilaisia EQ-asetuksia sekä vastamelutoiminto puheluille. Jälkimmäinen toimii vain mikrofonin osalta eli välittää selkeää puhetta vastaanottajalle. Käyttäjän kuulemia ääniä ei vaimenneta.

huawei-freeclip-main-features-3@2x-2 copy
Kuva: Huawei

Huawei FreeClip: Hinta ja saatavuus

FreeClip on saatavana mustana ja liilana. Malli on pian ennakkotilattavissa ja toimitukset alkavat joulukuun lopussa. Hinta on 199 euroa.

Lue lisää: huawei.com

huawei-freeclip-secure-fit@2x-2-copy huawei-freeclip-colour-1@2x-2-copy huawei-freeclip-battery-life@2x-2-copy
<
>
Kuva: Huawei
Geir Gråbein Nordby
(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Technics lupaa kirkkaampaa ääntä puheluihin

Ääni & Kuva
Scroll to Top