Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

HiFiMAN Svanar Wireless LE – hienostunutta ääntä halvemmassa paketissa

HiFiMAN on ottanut huippumallinsa Svanar Wirelessin tärkeimmät ominaisuudet ja siirtänyt ne edullisempaan Svanar Wireless LE -kuulokemalliin.

/ 09.11.2023 - 12:35
HiFiMAN Svanar Wireless LE – hienostunutta ääntä halvemmassa paketissa

HiFiMAN valmistaa joitakin parhaita kuulemiamme kuulokkeita, joten sen tietää, että kun tämä valmistaja jättää johdot pois, sitä ei tehdä mukavuuden ja helppouden ehdoilla. HiFiMANin mukaan kuulokkeiden pitää aina tarjota parasta mahdollista äänenlaatua.

HifiMAN svanar wireless le lifestyle
Kuva: HiFiMAN

Ei siis ihme, että valmistajan täyslangaton huippumalli Svanar Wireless maksaa huikeat 550 euroa! Mallin design on erittäin ylellistä ja uniikkia, ja ihoa vasten oleva osa on päällystetty hiilikuidulla. LDAC-koodekki huolehtii parhaasta mahdollisesta Bluetooth-äänensiirrosta.

Riisuttu huippumalli

Nyt kiinalaisvalmistaja haluaa tuoda Svanar Wirelessin hyvät puolet yhä useamman saataville ja tuo valikoimiinsa Svanar Wireless LE -mallin. Hintaa on 40 % vähemmän, mutta suuri osa ominaisuuksista on onnistuttu säilyttämään. LDAC:n sijaan halvemmassa mallissa on tosin tyydyttävä AAC-koodekkiin, joka on ihan hyvä mutta mielestäni ei oikein highendille sopivaa. Hiilikuidustakin on pitänyt säästötoimenpiteenä luopua.

HifiMAN svanar wireless le
Kuva: HiFiMAN

Topology Diaphragm

Svanar Wireless LE -kuulokkeiden elementeissä on käytetty Topology Diaphragm -kalvoja. Kuulemma nanopartikkeleilla päällystetyt kalvot tuovat äänestä esiin enemmän yksityiskohtia kuin mihin täyslangattomilla on totuttu.

Kallis DAC

Äänentoiston keskiössä on HiFiMANin Hymalaya-digitaalimuunnin, jonka luvataan tarjoavan ylivoimaista äänenlaatua tavallisiin DA-muuntimiin verrattuna. Yhdessä yhtä laadukkaan vahvistinyksikön kanssa Svanar Wireless LE:n pitäisi soida luonnollisemmin kuin kilpailijansa, kuuntelipa musiikkia sitten puhelimen, tabletin tai digitaalisen soittimen kautta.

Lue myös: Devialet Gemini – Luksusta korvaan

Vastamelu

Kalliimman esikuvansa tapaan Svanar Wireless LE on varustettu Deep Noise Cancellation -vastamelulla, joka tunnistaa ja vaimentaa ääntä aina -35dB:iin saakka. IPX5-luokitellut kuulokkeet sietävät sadetta ja hikoilua, joten kuulokkeita kelpaa käyttää ulkonakin.

Taajuusalueeksi kerrotaan 10 Hz–35 kHz ja vahvistintehoksi peräti 45 mW, joka on todella paljon täyslangattomille kuulokkeille. Akunkeston luvataan vaihtelevan käytöstä riippuen neljän ja seitsemän tunnin välillä, ja latauskotelo tarjoaa kolme latauskertaa. Kuulokkeiden mukana toimitetaan kahdeksat sovitteet, joten istuvuuden voisi kuvitella olevan kohdillaan.

HifiMAN svanar wireless le 3
Kuva: HiFiMAN

HiFiMAN Svanar Wireless LE: hinta ja saatavuus

HiFiMAN Svanar Wireless LE maksaa 299 dollaria ja on saatavilla HiFiMANin omasta verkkokaupasta. Kuulokkeiden odotetaan tulevan lähiaikoina myyntiin myös eurooppalaisille jälleenmyyjille, kuten Saksan Amazoniin ja Thomannille.

Lue lisää: hifiman.com

Geir Gråbein Nordby
(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Technics lupaa kirkkaampaa ääntä puheluihin

Ääni & Kuva
Scroll to Top