Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Shokz-kuulokkeet treeneihin ja uima-altaaseen

Shokz OpenFit Air ja OpenSwim Pro tuovat musiikin sekä lenkkeilyn että uimisen taustalle.

/ 14.06.2024 - 07:33
Shokz-kuulokkeet treeneihin ja uima-altaaseen

Shokzin nappikuulokkeissa erityistä on niiden luujohdintekniikka, eli ääniaallot siirtyvät poskiluiden värähtelystä johtuen sisäkorvaan. Näin itse korvakäytävää ei tarvitse tukkia, mikä on monen käyttäjän mielestä epämiellyttävän tuntuista.

OpenFit Air
Kuva: Shokz

Toinen valmistajan uutuuksista on nimeltään Shokz OpenFit Air, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu ulkokäyttöön eli lähinnä juoksemiseen. Kuulokkeiden rakenteen ansiosta käyttäjä pysyy tietoisena ympäristöstään, jolloin ei tarvitse pelätä esimerkiksi auton yllättävän. IP54-luokituksen ansiosta kuulokkeet kestävät sadesäällä lenkkeilynkin.  OpenBass Air -tekniikka pitää huolen bassontoistosta.

Pisaranmuotoisen muotoilun ansiosta kuulokenapit asettuvat mukavasti korvien ympärille, ja ne painavat vain 9 grammaa. Napeissa on neljä suunnattua mikrofonia, joten puhelutkin onnistuvat kuulokkeet päässä. Puheluun vastataan kuulokenappia painamalla. Akunkestoksi on ilmoitettu 6 tuntia ja kotelon kanssa yhteensä 20 tuntia. 10 minuttin pikalatauksella saa 2 tuntia soittoaikaa. Kuulokkeiden pinta on mattasilikonia, ja ne on saatavilla vaaleanpunaisena, valkoisena ja mustana.

SHOKZ OpenSwim Pro GY Studio 2
Kuva: Shokz

Jos sateenkestävät kuulokkeet eivät riitä, voi valita Shokz OpenSwim Pro -mallin, joka on suunniteltu uimiseen ja kestää upotuksen 2 metrin syvyyteen. Aiempaan malliin ladattiin musiikki MP3-tiedostoina, sillä puhelinta ei oikein saa altaaseen. Nyt mallissa on Bluetooth, joten kuulokkeita voi käyttää myös tavalliseen tapaan maissa.

Uimarit rakastavat OpenSwim-kuulokkeitamme, mutta meiltä on pyydetty Bluetooth-toimintoa, jotta kuulokkeita voi käyttää myös altaan ulkopuolella. Siksi olemmekin ylpeitä voidessamme lisätä Shokzin tunnistettavan open-ear-äänen kaikkien aikojen monipuolisimpiin kuulokkeisiimme, Shokzin toimitusjohtaja Vincent Xiong kertoo.

Kuulokkeiden muotoilu mahdollistaa uimalakin, uimalasien ja pyöräilykypärän käytön. Kahden mikrofonin ansiosta myös puhelut onnistuvat. Akunkesto on 9 tuntia ja kuulokkeet tukevat pikalatausta.

Hinnat ja saatavuus

Molemmat kuulokemallit ovat nyt saatavilla. Shokz OpenFit Air maksaa noin 140 euroa ja Shokz OpenSwim Pro noin 200 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top