Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Sonos Ace: Sonos-kuulokkeiden kuvat vuotivat julki

Tässä ovat ensimmäiset (vuodetut) kuvat uusista Sonos Ace -kuulokkeista.

/ 10.05.2024 - 10:35
Sonos Ace: Sonos-kuulokkeiden kuvat vuotivat julki

Huhut ihka ensimmäisistä Sonos-kuulokkeista ovat kiertäneet jo pitkään, samoin kuin kannettavan Roam-kaiuttimen seuraajasta. Sonosin hollantilainen jälleenmyyjä Schuurman on ottanut etumatkaa ja kertonut tuotteiden nimet julki jo ennen virallista lanseeraamista: kuulokkeet ovat nimeltään Sonos Ace ja kaiutin Sonos Roam 2. Vuodosta ovat raportoineet muun muassa The Verge.

Kuvat on jo poistettu, mutta ne kiertävät yhä verkossa:

Sonos Ace med etui og tilbehør. (Foto: Schuurman.nl)
Sonos Ace, kotelo ja lisävarusteet. Kuva: Schuurman.nl

Langattomat Sonos Ace -sankakuulokkeet

On odotettavissa, että uudet Sonos Ace -kuulokkeet on integroitu osaksi Sonosin kaiuttimista ja soundbareista koostuvaa langatonta järjestelmää, jota ohjataan wifin kautta uudella Sonos-sovelluksella. Niinpä esimerkiksi televisiota voisi kuunnella kuulokkeilla, jos omistaa jo Sonosin soundbarin, jolloin äänenlaadun olettaisi olevan parempi kuin tavallisilla Bluetooth-kuulokkeilla.

Schuurmanin sivustolla Sonos Acen hinnaksi ilmoitettiin 400 euroa, joten on jännittävää nähdä, miten kuulokkeet pärjäävät esimerkiksi Sonyn ja Applen saman hintaluokan kuulokkeita vastaan vastamelun, äänenlaadun ja ennen kaikkea mukavuuden suhteen. Odotukset ovat luonnollisesti korkealla, kun kyseessä on Sonosin ensimmäinen kuulokemalli. Onnistuuko Ace asettamaan uudet standardit luokassaan, vai jääkö se keskinkertaiseksi kuulokemalliksi lukuisten samanlaisten joukossa? Se jää nähtäväksi/kuultavaksi!

Sonos Ace får utskiftbare øreputer. (Foto: Skjermdump fra Schuurman.nl)
Sonos Aceen saa vaihdettua pehmusteet. Kuvakaappaus Schuurman.nl-sivustolta

Lue myös: Sony WH-1000XM5 – Parasta vastamelua

Sonos Roam 2

Uudistettu Sonos Roam 2 ei hirveästi paljasta itsestään vuodettujen kuvien muodossa. Ulkonäöltään kaiutin näyttää aika lailla samalta kuin edellisen sukupolven versio. Toivotaan, että Sonos on onnistunut parantamaan äänenlaatua ja akunkestoa, jotta tämä valmistajan pienin kaiutinmalli pääsisi kunnolla haastamaan JBL:n ja Sonyn parhaat kannettavat kaiuttimet.

roam2
Roam 2 näyttää kovasti alkuperäiseltä Roam-kaiuttimelta, mutta Sonos-logo on nyt tumma. Kuva: Schuurman.nl

 

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Ääni & Kuva
Scroll to Top