Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

UE Everboom: viihdyttävä reissukaveri

Ultimate Earsin suosittu Boom-kaiutinsarja on saanut uuden jäsenen, Everboomin. Myös muita sarjan Bluetooth-kaiuttimia on päivitetty.

/ 10.07.2024 - 08:23
UE Everboom: viihdyttävä reissukaveri

Logitechin omistaman Ultimate Earsin Boom-sarja on kasvanut. Uutuuden nimi on Everboom, ja se on kuin puolet pienempi versio viime vuonna lanseeratusta Epicboom-kaiuttimesta.

Lue myös: UE Epicboom – Perheen toiseksi suurin

Everboom on lähes yhtä vedenkestävä kuin esikuvansa. IP67-suojausluokiteltu Everboom kestää vettä ja pölyä, ja jos se tipahtaa uima-altaaseen, se vain kelluu. Kaiuttimessa on karabiinihaka, jolla sen saa roikkumaan vaikkapa laukusta tai repusta.

Everboom Cobalt Blue
Kuva: Ultimate Ears

Kaiuttimen akunkesto on 20 tuntia – joskaan ei ehkä ihan täydellä rantabilevolyymilla. Ja jos sattuu harhailemaan kauemmas leiripaikalta, riittää Bluetooth-kantama aina 55 metrin päähän. Tarvitsee vain seurata musiikkia, niin löytää takaisin omiensa joukkoon!

”Kuuletteko minua siellä?”

UE Boom -sovellus on saanut uuden Megaphone-toiminnon. Kun käyttäjä painaa Megaphone-nappia ja puhuu puhelimessa, ääni kuuluu kaiuttimen kautta. Täydellinen tapa houkutella ihmiset tanssilattialle. Megaphone toimii kaikilla kaiutinmalleilla, jotka voi yhdistää sovellukseen.

Ultimate Ears on lisäksi päivittänyt Wonderboom-, Boom- ja Megaboom-malleihin uudet värivaihtoehdot, entistä paremman äänen sekä USB-C-latauksen.

WONDERBOOM 4
Moni vanhempi malli, kuten Wonderboom, on vihdoin saanut USB-C-latauksen ja entistä paremman äänenlaadun. Kuva: Ultimate Ears

Hinnat ja saatavuus

Ultimate Earsin uusi Everboom, Wonderboom 4, Boom 4 ja Megaboom 4 ovat nyt kaupoissa.

Everboom maksaa 270 euroa ja on saatavilla sävyissä Charcoal Black, Azure Blue, Enchanting Lilac ja Raspberry Red.

Wonderboom 4 maksaa 100 euroa ja on saatavilla sävyissä Active Black, Hyper Pink, Cobalt Blue ja Joyous Bright.

Boom 4 maksaa 150 euroa ja Megaboom 4 200 euroa. Molempien värivaihtoehdot ovat Active Black, Cobalt Blue, Raspberry Red sekä Enchanting Lilac.

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttäjät raivoissaan uudesta Sonos-sovelluksesta

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Ääni & Kuva
Scroll to Top