Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Samsung Music Frame nyt myynnissä

Saisiko olla tauluksi naamioitunut kaiutin?

/ 03.05.2024 - 13:15
Samsung Music Frame nyt myynnissä

Samsung ilmoitti pari päivää sitten, että Music Frame -uutuuskaiutin on nyt saatavilla Suomessa. Langaton kaiutin on muotoiltu valokuvakehykseksi, ja siihen saa näytille erilaisia kuvia jalustalla tai ilman.

Samsung The Frame on hyvin suosittu televisiomalli kaikissa Pohjoismaissa juuri siksi, että se näyttää seinällä niin hyvältä – ja nyt sarjaan saadaan siis myös kaiutinversio.  Music Frame esiteltiin ensi kerran tammikuussa CES 2024 -messuilla.

Lue myös: CES 2024: Samsungilta seinäkaiutin

Samsung Music Frame

Samsung ei ole ensimmäinen, joka tuo markkinoille taulua muistuttavan kaiuttimen: Ikea ja Sonos tekivät jo muutama vuosi sitten yhteistyössä Symfonisk-sarjan. Kuten Symfonisk, on myös Samsung Music Frame suunniteltu toistamaan sekä musiikkia että tv:n ääntä, joka vastaanotetaan langattomasti wifin kautta.

Music Frame 05 web Adam Helbaoui scaled
Samsung Music Frame seinällä The Frame -television kanssa. Kuva: Samsung
Music Frame 03 web Adam Helbaoui scaled
Music Frame on kooltaan 33 x 33 cm. Sen voi sijoittaa kirjahyllyyn jalustalla tai ripustaa seinälle. Kehykseen saa fyysisen kuvan ihan kuten tavalliseen valokuvakehykseenkin. Kuva: Samsung

Music Frame sopii käytettäväksi yksinään tai stereoparina, ja soittoa ohjataan sovelluksella. Kaiuttimen voi yhdistää Samsungin television tai soundbariin Q Symphony -toiminnon avulla ja käyttää sitä surroundjärjestelmän etu- tai takakaiuttimena. Kuulemma Music Framea voi käyttää myös subwooferina, mutta tätä en ihan usko, ennen kuin näen (tai kuulen).

Hinta ja saatavuus

Samsung Music Frame (HW-LS60D) on saatavana mustana osoitteesta samsung.com/fi. Kevään ja kesän aikana kaiutin tulee myyntiin myös jälleenmyyjille, ja myöhemmin tänä vuonna tarjolle tulevat myös valkoiset kehykset. Hintaa kaiuttimella on 500 euroa.

Saimme Music Framesta esimakua jo Las Vegasin CES-messuilla, jossa se ihastutti huomaamattomalla ulkonäöllään. Pian pääsemme tutustumaan myös sen ääneen tarkemmin, sillä testikappale Music Framesta on jo tilattu!

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Ääni & Kuva
Scroll to Top