Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Black Week 2023 – parhaat soundbar-tarjoukset

Kokosimme tähän parhaita bongaamiamme soundbar-tarjouksia tämän vuoden Black Friday -kampanjoista.

/ 20.11.2023 - 11:27
Black Week 2023 – parhaat soundbar-tarjoukset

Moni ostaa Black Weekin aikana uuden television ja pääsee pian nauttimaan entistä hienommasta kuvanlaadusta. Samalla saattaa tulla huomanneeksi, että ääni on upean kuvan rinnalla pettymys, sillä useimmissa litteissä televisioissa pienten kaiuttimien ääni ei vain ole kovin hyvä.

Suurin osa tämän päivän tv-malleista kaipaakin pientä lisäapua äänen suhteen – ei siis ihme, että televisioiden lisäksi soundbarit ovat kuumaa kamaa Black Friday -alennusmyynneissä. Hyvä soundbar parantaa tv:n ääntä roimasti ja yleensä kohtuuhintaan. Jos vielä kylkeen lisää subwooferin ja ehkäpä takakaiuttimetkin, pääsee nauttimaan kunnon elokuvateatteriäänestä.

Lue myös: 5 premium-soundbaria syksy 2023 – Laatuääntä soundbarista

Suosituksen arvoiset soundbarit

LB Ääni & Kuva on testannut valtavan määrän tällä hetkellä myynnissä olevista soundbareista, ja toimituksessa seurataan testivoittajien ja toimituksen suosituksen saaneiden mallien hintakehitystä. Olemme koonneet alle testeissämme menestyneitä soundbareja, joita voi Black Fridayn aikaan löytää hyvällä alennuksella!

Hinnat näytetään yhteistyössä Hintaopas.fi- sivuston kanssa, ja samalta sivustolta voi myös tarkistaa kunkin tuotteen hintahistorian.

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100

MultiBeam 1100
Harman Kardon MultiBeam 1100

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 on suosituksen arvoinen soundbar, joka on pärjännyt testissämme erinomaisesti. Se kuulostaa omillaan mainiolta, mutta jos sen pariksi hankkii vielä Citation Sub- ja Surround-kaiuttimet, on kokonaisuus todella vaikuttava. Citation MultiBeam 1100:n hinta on tippunut 900 eurosta peräti 400 euroon Black Week -kampanjassa.

Lue koko testi: H/K Citation MultiBeam 1100

JBL Bar 1300

JBL_BAR_1300_lifestyle 2
Kuva: JBL

Bar 1300 on JBL:n suurin ja edistyksellisin soundbar, jolla riittää leveyttä peräti 143 cm:n verran! Surroundkuva on todella muhkea ja vaikuttava, ja subwoofer toistaa bassoa kovaa ja matalalta. Plussaa irrotettavista takakaiuttimista, joiden ansiosta leffaillan järjestäminen onnistuu ilman johtosotkuja. Nyt on hyvä hetki napata JBL:n malli ostoskoriin, sillä alkujaan jopa 1 500 euron hintainen soundbar löytyy nyt alesta 900 eurolla.

Lue koko testi: JBL Bar 1300

Samsung HW-Q995C

Skjermbilde 2022 01 07 kl. 12.53.09
Samsung HW-Q995C

Vuoden parhaan tittelin omassa luokassaan ansainnut Samsung HW-Q995C on niin ikään tällä viikolla tarjouksessa! Huippumalli HW-Q995C on varustettu Dolby Atmos -surroundäänellä, langattomalla subwooferilla ja langattomilla takakaiuttimilla. 1 550 euron arvoinen malli on nyt saatavilla 1 000 eurolla.

Lue koko testi: Samsung HW-Q995C

Samsung HW-S810B/811B

STV D44285 H
Samsung HW-S811B (valkoinen)

Samsungin litteä design-soundbar on luontevin pari suositulle The Frame -televisiolle. Seinäkiinnikkeellä varustetun soundbarin pakettiin kuuluu myös subwoofer. Mallia on saatavilla mustana ja valkoisena, ja lisävarusteena saa The Framen kehysväreihin sopivia kuoria. Ennen 700 €, nyt 450 €.

Lue koko testi: Samsung HW-S811B

Sonos Beam (Gen 2)

beam mounted scaled
Sonos Beam (Gen 2)

Toisen sukupolven Sonos Beam on suosikkejamme keskihintaisista soundbareista. Tällä hetkellä alennus ei ole kovin ihmeellinen, mutta kannattaa pitää silmällä, josko mallista tulisi pakettitarjousta subwooferin ja takakaiuttimien kera!

Lue koko testi: Sonos Beam (Gen 2)

Sony HT-A5000

Sony HT-A5000 lydplanke
Sony HT-A5000

Sony HT-A5000 on loistava, hyvänkuuloinen ja helppokäyttöinen soundbar. Oiva lähtökohta väkevälle kotiteatterijärjestelmälle! Alkujaan 1 000 euron malli on nyt alennuksessa 700 euroa.

Lue koko testi: Sony HT-A5000

 

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

KEFin halvempi olohuonekaiutin

Ääni & Kuva
Scroll to Top