Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Urbanears Boo Tip

Keskinkertaisuutta koko rahalla

Urbanears Boo Tip istuu hyvin ja on helppo käyttää. Kiinnostavia ominaisuuksia ei ole tarjolla, ja ääni on liian tylsä.

Julkaistu 03.08.2022 - 17:00
Urbanears Boo Tip
Geir Gråbein Nordby

Urbanearsin uusin Boo-malli on saatavilla sekä silikonisovitteilla että ilman. Koska ääni on paljon parempi, jos korvakäytävän tiivistää, valitsen testiin Boo Tip -mallin eli silikonisovitteellisen version.

Kuulokkeet on saatavana monessa värissä, joista maastonvihreä Almost Green on minusta siistein. Kuulokkeet ovat 90-prosenttisesti kierrätettyä muovia ollakseen ”osittain” vastuullisesti tuotettu ja aiheuttaakseen ”marginaalisesti” pienemmän ekologisen jalanjäljen, ilmoittaa Urbanears. Vihdoin rehellistä puhetta alalta, jolla vihrepesu on enemmän alan tapa kuin poikkeus!

Kuulokkeet eivät tarjoa mitään muuta kuin itsensä: ei vastamelua, ei sovellusta, ei ääntä parantavia koodekkeja.

Mainos
Urbanears Boo Tip Graabein
Kuva: Geir Gråbein Nordby

Urbanears Boo Tipin äänenlaatu

Äänessä mikään erotu. Siinä ei varsinaisesti ole ongelmia, mutta se ei oikein avaudu. Basso on vähän ylitäyteläinen, jotta latteat pop-kappaleet saisivat potkua ja ehkä myös jotta keskirekisteri ja harmaa diskantti eivät erottuisi niin hyvin.

Äänikuva on jännä kuin Bilteman vohvelirauta, pieni ja lattea. Äänikuvassa ei oikein ole tasoja. Varsinaista vikaa ei ole paitsi ylä-äänten sulkeutuminen. Parempi koodekki, kuten AAC tai aptX, olisi voinut auttaa asiaa, sillä nyt käytössä oleva SBC on melko mälsä.

Lue myös: Urbanears Plattan 2 Blueooth – Lisää laatua, vähemmän euroja

Puhelaatu on kohtalainen, joskin ilmavuuden puute häiritsee välillä konsonanttien ymmärtämistä. Ääni on kuin vanhemmissa puhelimissa eli vaatii kuulijalta keskittymistä. Hyvä puoli on se, että Boo Tip vaimentaa hyvin taustahälyä, vaikka samalla konsonantitkin katoavat enemmän.

Karakter
Urbanears Boo Tip
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Helppo yhdistää, täyteläinen basso. Äänikuvassa mikään ei pistä ikävästi korvaan. Ääni ei jää mieleen: se on lattea ja tylsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top