Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: OnePlus Nord Buds

Mainiota ääntä edullisesti

OnePlus on keskittynyt oleelliseen Nord Budsien kohdalla ja panostanut tärkeimpään: ääneen.

Julkaistu 03.08.2022 - 17:00
OnePlus Nord Buds
Geir Gråbein Nordby

OnePlussan kuulokkeilla ei ole sovellusta eikä vastamelua. AAC-koodekki sen sijaan löytyy, samoin kuin IP55-luokituksen mukainen suojaus vettä ja pölyä vastaan.

Vaikka käytössä on Bluetooth 5.2, ei multipoint-yhdistäminen onnistu, joten kuulokkeet voi yhdistää vain yhteen laitteeseen kerrallaan.

OnePlus Nord Buds lifestyle 4

Mainos

Kuva: OnePlus

OnePlus Nord Budsin äänenlaatu

OnePlus Nord Buds on halpa kuulokemalli, joka silti onnistuu tarjoamaan loistavaa ääntä. Basso on erityisen mehukas ja tuo mukavaa lisäpotkua Florence + The Machinen kevyesti rokkaavaan Dream Girl Evil -kappaleeseen. Sointi on tasapainoinen ja jopa jazzin kuuntelu on miellyttävää, sillä tasoja on enemmän kuin Urbanears Boo Tip -kuulokkeilla. Sointi ei sinänsä ole erilainen, vaan Nord Budsin yläpäässä on enemmän ilmaa. Ylemmän keskirekisterin soinnissa on vähän turhan paljon energiaa, mutta ääni ei kuitenkaan muutu kovaksi.

Lue myös: OnePlus Buds Pro – Loistava AirPods-kopio

Nord Budsin ylivoimaisuus äänenlaadussa Urbanears Boo Tip iin verrattuna selittyy sillä, ettäOnePlus on maksanut AAC-koodekista. Kun vaihdan Android-puhelimeni asetuksista SBC-koodekin päälle, on ääni hyvin samanlainen – latteampi stereo ilman ylärekisterissä leijuvaa taikaa. Tilantuntu on AAC:lla paljon parempi, mikä tekee musiikista kiinnostavampaa.

Puhe toistuu Nord Buds -kuulokkeilla selkeästi ja vastapuoli saa hyvin selvää. Kokonaisuutena OnePlus on tehnyt varsin vaikuttavan kuulokemallin hämmästyttävän halpaan hintaan.

OnePlus Buds Nord Graabein

Kuva: Geir Gråbein Nordby

Karakter
OnePlus Nord Buds
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Luonnollinen ja hyvä sointi. Bassossa riittää energiaa. Hyvä puhelaatu ja piktä akunkesto. Ei sovellusta, ei taajuuskorjainta. Vastamelu olisi ollut kiva lisä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top