Uutinen

Top 10 soundbaria kesällä 2022

Kokosimme testaamistamme soundbareista 10 suosikkiamme eri hintaluokista – tästä listasta löydät tämän hetken parhaat laitteet tv-ääntä parantamaan!

Sonos Arc Graabein scaled 1

Sonos Arc Graabein scaled 1

Televisiovalmistajat osaavat tehdä teräviä näyttöjä upealla kuvanlaadulla, mutta ääni on harvalla hanskassa. Useimmissa nykyajan televisioissa ääni on melko eloton ja lattea – ovathan televisiotkin hyvin litteäitä. Onneksi heikkoon ääneen on olemassa yksinkertainen lääke, eikä siitä tarvitse edes maksaa itseään kipeäksi: kun sijoittaa television alapuolelle, tv-tasolle tai seinälle, soundbarin, saa tv-ääni valtaisan parannuksen laadussa.

Paras soundbar juuri sinulle – testivoittajia ja toimituksen suosituksia

Alla olevasta listasta löydät parhaat LB Ääni & Kuvan testaamat soundbarit. Kaiuttimia löytyy monesta koko- ja hintaluokasta, joten jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin löytyy varmasti sopiva. Top 10 -listauksessamme on soundbareja 500–1 500 euron väliltä.

Jotkut soundbarit toimivat itsenäisesti, langattoman subwooferin kanssa tai ilman, ja jotkut ovat kytkettävissä kokonaiseksi surround-kotiteatteriksi takakaiuttimien avulla. Nykyaikaisimmat soundbarit tukevat Dolby Atmos -ääntä, joka luo olohuoneeseen 3D-surroundäänen. Jos kaipaa todella realistista elämystä, suosittelemme ehdottomasti valitsemaan Dolby Atmos -ääntä tukevan mallin!

Listalla on testivoittajia ja suosituksemme ansainneita soundbareja vuodesta 2021 tähän päivään saakka.

Jatka lukemista
Exit mobile version