TESTISSÄ

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Sennheiser Momentum True Wireless 2 with case
TESTISSÄSennheiser Momentum True Wireless 2
Sennheiser Momentum True Wireless 2

Langaton suosikkimme

Sennheiser kurottaa korkealle Momentum True Wireless -kuulokkeiden uudella versiolla.

Loistava äänenlaatu, helppokäyttöisempi, mukava istuvuus ja vihdoinkin kunnollinen akunkesto! Aktiivinen vastamelukin on joissakin tilanteissa paikoillaan.
Kuulokkeiden käyttäjän puheluääni on hieman sulkeutuneempi kuin edeltäjässä. Peleissä ja elokuvissa ilmenee viivettä.

Uusi Sennheiser Momentum True Wireless 2 on lähes identtinen edellisen sukupolven mallin kanssa, mutta siinä on vihdoin vastamelu. Akunkesto on parantunut neljästä tunnista seitsemään, ja kotelosta saa vielä 21 tuntia lisää. Yhteensä 28 tuntia siis, mikä tuplaa edeltäjän akunkeston.

Aktiivinen vastamelu vaatii useamman mikrofonin käyttöä kuin vanhassa mallissa. Niiden ansiosta myös puheluiden laatu on parempi hälyisissä tiloissa, esimerkiksi kahviloissa.

Vastamelu toimii matalien taajuuksien kohdalla, mutta kuulokenapit itsessään vaimentavat tehokkaasti korkeammat äänet. Melunvaimennus on kohtuullista, vaan ei yhtä tehokasta kuin Panasonic RZ-S500W:ssa tai Technics EAH-AZ70W:ssa.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 lifestyle
Kuva: Sennheiser

Korvanapit tottelevat suoraa ohjausta. Oikealle ja vasemmalle napille on omat toimintonsa: esimerkiksi vasemmalla etusormella saa kelattua kappaleita soittolistalla, laitettua musiikin pauselle ja vastattua puhelimeen.

Ikävä kyllä kokeillessani True Wireless 2 -kuulokkeita pelien ja elokuvien kanssa huomasin 200–300 millisekunnin viiveen olevan liikaa, jotta elämys olisi kohdillaan. On aika häiritsevää pelata autopeliä ja kuulla jokainen törmäys jälkikäteen. Tämä vaiva ei ole ainoastaan Sennheiserin ongelma, mutta monilla olisi opittavaa tässä suhteessa vaikkapa Beatsin Powerbeats Pro -mallilta.

Smart Control -sovellus toimii hyvin, mutta en ymmärrä taajuuskorjainta. Sormea liikutellaan näytöllä, kunnes ääni on halutunlainen. Jos sormea vetäisee oikealle tai vasemmalle, muuttuu ääni erikseen sen puolen kuulokenapissa – hyvin hämmentävää.

Sennheiser True Wireless 2:n äänenlaatu

Onneksi äänenlaatu on todella hyvä neutraalilla asetuksella. Äänenlaatu on identtinen True Wireless 1:n kanssa, eli jos omistat jo ensimmäisen mallin, ei välttämättä ole niin suurta hyötyä tai iloa vaihtaa uudempaan. Paitsi tietysti, jos pidempi akunkesto on itselle ratkaiseva tekijä.

mainos

Basso on tiukka ja täyteläinen, joten pop ja räppi toistuvat viihdyttävästi. Basso ei kuitenkaan dominoi, kuten tuppaa käymään monien muiden kohdalla. Laulu soi kauniisti ja ilmavasti, ja kitara ja piano kasvavat hyvänkokoisiksi. Samalla resoluutio on parempi kuin Bang & Olufsen Beoplay H8 3.0:ssa ja dynamiikkaa ja eläväisyyttä on enemmän kuin Technics AZ70:ssa. keskirekisteri on täyteläinen ja luonnollinen, ja naislaulussa kuuluu tarpeellista ilmavuutta, samalla kun rintaäänissä on hyvää voimaa.

mainos

Sennheiser Momentum True Wireless 2 product shot

Kuva: Sennheiser

Johtopäätökset

Sennheiser Momentum True Wireless 2 on äänenlaatunsa ja istuvuutensa puolesta yhtä hyvä kuin edeltäjänsäkin. Molemmat ovat aivan loistavia, joten on helppo ymmärtää, miksei niitä ole sorkittu.

Muita puolia on sen sijaan paranneltu. Tärkeimpänä akunkestoa, joka on kasvanut 4 tunnista 7 tuntiin napeissa itsessään ja 8 tunnista 21 tuntiin kotelosta. Yhteensä 28 tunnin soittoajan turvin voi siis huoletta lähteä lomamatkalle.

mainos

Toinen parannus on vastamelun lisääminen. Aktiivinen vastamelu vaimentaa matalat äänet, joita napit itsessään eivät sulje ulos. Vastamelu ei ole supertehokas mutta toimii hyvin.

Testattuamme tässä testissä Momentum True Wireless 2 -kuulokkeita kilpailijoiden rinnalla näyttää yhä vahvemmin siltä, että Sennheiser on löytänyt voittajareseptin täysin langattomille kuulokkeilleen!

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin

Faktat

 • Tyyppi: täysin langattomat kuulokkeet
 • Bluetooth: 5.1
 • Vedenkestävyys: IPX4
 • Koodekit: aptX, AAC, SBC
 • Akunkesto: 7 h + 21 h latauskotelosta
 • Sovellus: Sennheiser Smart Control
 • Paino: 2 x 6 g + 58 g
 • Lataus: USB-C
 • Mukana tulevien pehmusteiden määrä: 4
 • Verkkosivusto: sennheiser.com

Hinta

300 €

Paras hinta

   data-srcset
  11 täysin langatonta kuuloketta Täydellisen langatonta vapautta
  Myös tässä testissä
  Technics EAH_AZ70W
  Technics EAH-AZ70W
  Technics AZ70 on tekniikaltaan kaikkea, mitä voi toivoa. Soundikin on mukavan erotteleva.
   data-srcset
  Bang & Olufsen Beoplay E8 3rd Gen
  Vihdoinkin hyvin istuvat luksusnapit
  Bang & Olufsen kolmas ja tähän mennessä paras versio täysin langattomasta Beoplay E8 -kuulokkeesta on syntynyt monen yrityksen ja erehdyksen kautta.
   data-srcset
  Beats Powerbeats Pro
  Huippuluokan langaton kantama, todella miellyttävä istuvuus ja aivan mahtava ääni – mitä muuta voi toivoa?
  Audio Technica ATH-CK3TW
  Audio-Technica ATH-CK3TW
  Audio-Technica on vihdoin tehnyt hyvin istuvat täysin langattomat kuulokkeet. Äänikin lienee monen makuun.
   data-srcset
  Creative Outlier Gold
  Creative Outlier Gold on varustettu fiksuilla ominaisuuksilla, mutta ääni on unohdettu.
   data-srcset
  Jaybird Vista
  Vista tarjoilee muhkeaa bassoa ja vakaan yhteyden. Mutta pari kummallisuuttakin sekaan on mahtunut.
  Klipsch T5 True Wireless
  Klipsch T5 True Wireless
  Klipsch tykkää tarjoilla musiikin kunnolla päin pläsiä, ja sama pätee myös valmistajan täysin langattomiin kuulokkeisiin.
  Panasonic S500W black
  Panasonic RZ-S500W
  Panasonic tarjoaa ehkäpä parhaan vastamelun nappikuulokkeissa, hyvälaatuiset puhelut ja neutraalin musiikin toiston. Mutta riittääkö se?
  Skullcandy sesh evo blue
  Skullcandy Sesh Evo
  Skullcandyn edullisimmat täysin langattomat kuulokkeet tarjoavat rytmikään basson ja todella hyvän soundin. Kunhan saa säädöt kohdilleen.
   data-srcset
  Jabra Elite Active 75t
  Ylivoimaiset treenikuulokkeet
  Jabra Elite Active 75t on ehkäpä paras langaton treenikuulokemalli tällä hetkellä.
  Lisää
  Keskustelu
  TESTISSÄ

  Sennheiser Momentum True Wireless 2

   itemprop
  TESTISSÄSennheiser Momentum True Wireless 2
  Sennheiser Momentum True Wireless 2

  Uusi suosikkimme

  Sennheiser kurottaa korkealle Momentum True Wireless -kuulokkeiden uudella versiolla.

  Loistava äänenlaatu, helppokäyttöisempi, mukava istuvuus ja vihdoinkin kunnollinen akunkesto! Aktiivinen vastamelukin on joissakin tilanteissa paikoillaan.
  Kuulokkeiden käyttäjän puheluääni on hieman sulkeutuneempi kuin edeltäjässä. Peleissä ja elokuvissa ilmenee viivettä.

  Sennheiser on suosikkejamme täysin langattomien kuulokkeiden saralla. Momentum True Wireless loisti testissämme kirkkaana kauniin äänensä ja premium-tuntumansa ansiosta.

  Äänenlaadultaan harva täysin langaton kuulokemalli yltää samalle tasolle Momentum True Wirelessin kanssa. Ehkä ei yksikään, koska jos minun pitäisi ostaa nappikuulokkeet pelkän äänenlaadun perusteella, ostaisin Momentumit.

  Eivät nekään virheettömät ole. Minulle aktiivisen vastamelun puuttuminen ei ole kauhean iso miinus, vaikka sekä Sony WF-1000XM3 että Apple AirPods Pro todistavat, että ominaisuudelle on käyttöä.

  Edeltäjän ongelma: keskinkertainen akku

  Suurin este Sennheiser Momentum True Wirelessin ostamiselle on sen akunkesto. Itse kuulokkeet jaksavat soittaa 4 tuntia, mutta minusta niistä loppuu akku koko ajan; useammin kuin samoilla spekseillä varustetuista kilpailijoista. Kotelosta saatava 8 tuntiakin on vähän niin ja näin. Kun laittaa kotelon laatikkoon ja hakee sen parin päästä käyttöön, onkin akkua huvennut itsekseen.

  Ero vaikkapa Beats Powerbeats Prohon on merkittävä: kotelo lupaa 15 tuntia lisää soittoaikaa, ja lataus säilyy siinä paljon paremmin. Beatsin napitkin varaavat akkua 9 tunniksi, mikä tekee niistä erinomaiset pitkäaikaiseen käyttöön.

  Sennheiser Momentum True Wireless 2
  Kuulokkeet ovat entistä pienemmät, mutta ero ei ole suuren suuri. Kuva: Sennheiser

  Nyt: 28 tuntia

  Edeltäjän tylsä puute on nyt korjattu, ja Sennheiser on pakannut nappeihin 7 tunnin akunkeston ja koteloon 21 tuntia lisää – yhteensä 28 tuntia soittoaikaa siis. Tuplasti enemmän kuin ennen!

  Linjakkaampi design

  Edeltäjän istuvuus oli kohdallaan, mutta joidenkin makuun napit olivat turhan isot ja kömpelöt. True Wireless 2 on hieman pienempi ja linjakkaammin muotoiltu malli. Eroa ei ensin huomaa, mutta kun katsoo tarkalla silmällä, huomaa, että nappien halkaisija on entistä pienempi.

  mainos

  Kotelosta uuden ja vanhan mallin erot huomaa selvemmin. Kangaspäällyste on tummempi ja Sennheiserin logo on muuttunut mustasta valkoiseksi.

  mainos
  Sennheiser Momentum True Wireless 2 with case
  Kuva: Sennheiser

  Puheluiden äänenlaatu

  Pienemmästä koostaan huolimatta uudet Momentum Truw Wireless -kuulokkeet ovat saaneet lisäksi aktiivisen vastamelun, mikä vaatii entistä useamman mikrofonin sijoittamista nappeihin. Vastamelu hyödyttää myös puheluissa, jos puhuu hälyisässä ympäristössä.

  Vaikka vaativimmissa ympäristöissä äänenlaatu onkin varmasti parempi kuin ennen, on oma ääneni vastaanottajalle sulkeutuneempi kuin vanhassa mallissa. Ääni on yhä selkeä mutta ylä-äänet vaimeammat. Kun vaimoni soittaa – meillä molemmilla on iPhone – toistuvat konsonantit vanhalla kuulokemallilla selkeämmin ja sanoista saa paremmin selvää. Äänenlaatu ei ole erityisen huono, mutta ehkä odotusten vastaisesti se ei myöskään ole parempi kuin ennen.

  Sennheiser Momentum True Wireless 2 white
  Sennheiser Momentum True Wireless 2 on saatavana myös valkoisena. Kuva: Sennheiser

  Aktiivinen vastamelu

  Vastamelu toimii vain matalille taajuuksille. Se on loogista, sillä napit itsessään vaimentavat korkeita taajuuksia. Kuvittele itsesi lentokoneeseen (niin vissiin!), jossa tavalliset kuulokkeet eivät saa vaimennettua matkustamon matalaa huminaa, vaan tarvitaan vastamelu torjumaan väsyttävät äänet.

  Yritin simuloida matalaa huminaa kaiuttimistani (ei tässä lentokoneeseenkaan pääse testailemaan), jonka perusteella sanoisin, että vastamelu auttaa hiukan mutta ei ole kovin merkittävä ominaisuus.

  mainos

  Momentum True Wireless 2 ei ole vastamelultaan yhtä tehokas kuin Sony WF-1000XM2 tai Apple AirPods Pro, mutta suoriutuu hyvin.

  Sennheiser Momentum True Wireless 2
  Istuu kuin valettu! Kuva: Geir Gråbein Nordby

  Yhteydet

  Kun kuulokkeita käyttää ensimmäisen kerran, ne otetaan kotelosta ja etusormea pidetään nappien päällä. Sen jälkeen napit etsitään kännykän tai tietokoneen Bluetooth-laitteiden listasta. Smart Control -sovelluksesta voi valita, haluaako vastata puhelimeen automaattisesti laittamalla oikean napin korvaan, käytetäänkö Transparent Hearing -ominaisuutta (joka päästää ympäristön ääniä kuulokkeiden läpi, mikä on etenkin vilkkailla kaduilla turvallista). Käytän tätä ominaisuutta paljon enemmän kuin vastamelua, ja se menee automaattisesti päälle, kun vastaan puheluihin ja osallistun etäkokouksiin.

  Sovellus toimii hyvin, mutta en ymmärrä taajuuskorjainta. Sormea liikutellaan näytöllä, kunnes ääni on halutunlainen. Jos sormea vetäisee oikealle tai vasemmalle, muuttuu ääni erikseen sen puolen kuulokenapissa – hyvin hämmentävää. Onneksi äänenlaatu on todella hyvä neutraalilla asetuksella.

  Käyttö

  Korvanapit tottelevat suoraa ohjausta. Oikealle ja vasemmalle napille on omat toimintonsa: esimerkiksi vasemmalla etusormella saa kelattua kappaleita soittolistalla, laitettua musiikin pauselle ja vastattua puhelimeen.

  Oikean käden sormi käskyttää puheavustajaa yhdellä painalluksella ja kahdella saa aktivoitua Transparent Hearing -ominaisuuden. Kolmella painalluksella vastamelu menee päälle tai pois. Ensin toimintojen ja painallusten määrä tuntuu sekavalta, mutta käyttöön tottuu nopeasti. Haluamansa toiminnot voi määritellä sovelluksesta.

  Viive

  Ikävä kyllä kokeillessani True Wireless 2 -kuulokkeita pelien ja elokuvien kanssa huomasin 200–300 millisekunnin viiveen olevan liikaa, jotta elämys olisi kohdillaan. On aika häiritsevää pelata autopeliä ja kuulla jokainen törmäys jälkikäteen. Tämä vaiva ei ole ainoastaan Sennheiserin ongelma, mutta monilla olisi opittavaa tässä suhteessa vaikkapa Beatsin Powerbeats Pro -mallilta.

  Äänenlaatu

  Äänenlaatu on identtinen True Wireless 1:n kanssa, eli jos omistat jo ensimmäisen mallin, ei välttämättä ole niin suurta hyötyä tai iloa vaihtaa uudempaan. Paitsi tietysti jos pidempi akunkesto on itselle ratkaiseva tekijä.

  Basso on tiukka ja täyteläinen, joten pop ja räppi toistuvat viihdyttävästi. Basso ei kuitenkaan dominoi, kuten tuppaa käymään esimerkiksi RHA TrueConnectin ja Supra Nero-TX:n kohdalla. Laulu soi kauniisti ja ilmavasti, ja kitara ja piano kasvavat hyvänkokoisiksi. Samalla resoluutio on parempi kuin Powerbeats Prossa, ja keskirekisteri on Sennheiserilla täyteläisempi ja luonnollisempi.

  Momentum True Wireless 2 vs Momentum True Wireless
  Sennheiser Momentum True Wireless 2 (oikealla) erottuu edeltäjästään etenkin tummemman kotelonsa perusteella. Kuva: Geir Gråbein Nordby

  Vivahteikas musiikki

  Naisten lauluäänissä kuuluu hyvää ilmavuutta ja rintaäänissä tarpeellista voimaa. Susanne Sundførin haastava ääni on hyvä testi kuulokkeille: parhaimmillaan se on kaunis ja vahva, mutta huonoista kuulokkeista se kääntyy helposti viiltäväksi ja kirskuvaksi. Momentum True Wireless 2 onnistuu toistamaan laulun voimakkaasti ja ilmavasti, ainakin niin ilmavasti kuin Bluetoothilla nyt on mahdollista. Kuulokkeet tukevat aptX- ja AAC-siirtoa, mutta ne eivät tarjoa täysin pakkaamatonta ääntä.

  Aito äänenlaatua lähimmäksi pääsee aptX HD- tai vielä paremmin Sonyn LDAC-koodekkia käyttämällä. Niitä ei kuitenkaan löydy Momentum True Wireless 2 -mallista, vaan silloin vaihtoehtona on Sony WF-1000XM3.

  Sonyn nappikuulokkeet ovat äänen puolesta suosikkejamme, mutta bassoltaan hieman hillitympi ja tasapainoisempi kuin Sennheiser. Sennheiserilla on diskantissa enemmän energiaa, joka tuo vivahteet esiin paremmin, mutta Sony WF-1000XM3 on lineaarisempi. Omaan makuuni Sennheiser saa musiikin dynamiikoista enemmän irti, jolloin musiikki soi eläväisemmin. Sonylla ääni saattaa ajoittain katketa, mitä Momentum True Wireless 2:n kohdalla ei pääse käymään.

  Kuva: Sennheiser

  Johtopäätökset

  Sennheiser Momentum True Wireless 2 on äänenlaatunsa ja istuvuutensa puolesta yhtä hyvä kuin edeltäjänsäkin. Molemmat ovat aivan loistavua, joten on helppo ymmärtää, miksei niitä ole sorkittu.

  Muita puolia on sen sijaan paranneltu. Tärkeimpänä akunkestoa, joka on kasvanut 4 tunnista 7 tuntiin napeissa itsessään ja 8 tunnista 21 tuntiin kotelosta. Yhteensä 28 tunnin soittoajan turvin voi huoletta lähteä lomamatkalle. Mikä näillä näkymin voi tapahtua joskus vuonna 2021…

  Toinen parannus on vastamelun lisääminen. Aktiivinen vastamelu vaimentaa matalat äänet, joita napit itsessään eivät sulje ulos. Vastamelu ei ole supertehokas mutta toimii hyvin.

  Jos omistaa jo ensimmäisen sukupolven malli, ei kannattane vaihtaa uuteen – paitsi jos lyhyt akunkesto on alkanut tökkimään. Muiden kannattaa ehdottomasti mieluummin valita True Wireless 2, vaikka vanhempi malli sattuisikin olemaan alennuksessa.

  Momentum True Wireless 2 on uusi referenssimme, joihin tulevia kilpailijoita vertaamme.

   

  Mittaukset

  Sennheiser True Wireless 2 frequency responseSennheiser Momentum True Wireless 2:n taajuusvaste mitattuna MiniDSP EARS -mittausmikrofonia ja REW-ohjelmaa käyttäen.

  Taajuuskäyrä näyttää hyvältä 6 Hz:n yläpuolella ilmenevää vahvaa vahvistusta lukuun ottamatta. Voisi luulla, että se johtaa liian korkeaa diskanttia, mutta subjektiivisesti kuunnellen kuulokkeet vaikuttavat tasapainoiselta. Taajuusvaste on identtinen edeltäjän kanssa.

  Taajuusvasteet vertailussa: Sennheiser Momentum True Wireless 2, Sony WF-1000XM3 (liila) ja Powerbeats Pro (tummansininen).

  Powerbeats Prossa on notkahdus sekä 7 kHz:n että 15 kHz:n kohdalla, mikä tekee diskantista erottuvan mutta jokseenkin monotonisen 10 kHz:n kieppeillä. Sennheiser on tässä enemmän omaan makuuni. Sonyn taajuusvaste on tasaisempi kuin kahdella kilpailijalla. Basso on luonnollisempi kuin Sennheiserilla mutta kokonaisuutena Sennheiser on dynaamisempi ja tenhoavampi.

  Vääristymät: Sennheiser Momentum True Wireless 2, Beats Powerbeats Pro ja Sony WF-1000XM3.

  Osa Momentum True Wireless 2:n viehättävyydestä voi perustua vääristymiin. Tähän arvioon ei kannata liiaksi tukeutua, sillä emme voi taata miniDSP EARSin tarkkuutta.

  Perussointi on ylin käyrä. Kulmikas ruskea käyrä alinna esittää hälypohjaa.

  Ylinnä on kaksi käyrää, jotka edustavat ylä-äänten vääristymiä. Ne seurailevat hälypohjaa. Sinapinkeltainen käyrä on kolmannen ylä-äänen vääristymä. Se pysyy lähes koko matkalla pohjahälyn alla.

  Powerbeats Prossa on enemmän vääristymää kuin Sennheiserilla, etenkin kuuluvassa 2-3 kHz:n rekisterissä. Tässä ylä-äänen vääristymä erottuu hälypohjasta.

  Sony WF-1000XM3 on paljon häiriötä 1 kHz:n kieppeillä, samoin ylhäällä. Ehkä tämän takia Sennheiser Momentum True Wireless 2 on parempi musiikin kanssa.

  Huom! Mittaukset on tehty aptX:ää ja AAC:tä käyttäen. Sonyn kuulokkeet olisivat todennäköisesti näyttäneet toisenlaisilta LDAC:n kanssa, mutta mittauskäytössä ollut Windows-kone ei tukenut sitä.

  Faktat

  • Tyyppi: Täysin langattomat kuulokkeet
  • Bluetooth: 5.1
  • Suojausluokka: IPX4
  • Koodekit: aptX, AAC, SBC
  • Akunkesto: 7 h + 21 h kotelosta
  • Paino: 12 g
  • Latausjohto: USB C
  • Verkkosivusto: sennheiser.com

  Hinta

  300 €

  Paras hinta

   Lisää
   Keskustelu

   Lue myös

   JBL Bar 9.1

   Iskevää 3D-ääntä

   JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

   Sonos Arc

   Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

   Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

   LG NANO 90 (65NANO906)

   Väkevää kontrastia LCD-tv:stä

   Uusi kuvapaneeli ja parempi kirkkaudenhallinta nostavat LG NANO 90 -television parhaiden LCD-ruutujen joukkoon.

   11 täysin langatonta kuuloketta

   Täydellisen langatonta vapautta

   Ostoslistalla uudet kuulokkeet? Testasimme 11 täysin langatonta nappikuuloketta, joista kelpaa valita!

   JBL Live 300TWS

   Hifinapit korviin

   JBL:n pikkuruiset ja mukavan hintaiset täysin langattomat kuulokkeet ovat nappivalinta korvaan kuin korvaan.

   Sony Xperia 1 II

   Loistava päivitys

   Sony Xperia 1 II ei hötkyile: uusi malli on säilyttänyt kaikki edeltäjänsä hyvät puolet ja parantanut toisia. On vain yksi asia, johon emme ole tyytyväisiä…

   Samsung The Sero QE43LS05T

   Instagram-telkkari

   Moottoroitu televisio, joka kääntyy pystyasentoon nappia painamalla – onko Samsung seonnut vai onko The Sero vuoden siistein tv?

   JBL Club 950NC

   JBL hipoo rimaa

   JBL:n keskinkertainen vastamelukuuloke omaa kaikki perusasiat, mutta ei tee erityistä vaikutusta äänellään eikä ominaisuuksillaan. Sovellus on kaamea.

   Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

   Suurisieluinen pikkukannettava

   Asuksen minikokoinen läppäri on täysikokoisen pelikannettavan tehoilla varustettu söpöliini – mutta ei maksa yhtä paljon!

   Panasonic HZ1000

   Leffafanin valinta

   Panasonicin uudessa OLED-televisiossa on aivan erityinen elokuva-asetus – näe leffat ja sarjat melkein tekijän silmin!

   Vieritä ylös