Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Sennheiser Momentum True Wireless 4

Täydelliset täyslangattomat

Kun etsitään luokkansa parasta kokonaispakettia, vie Sennheiser Momentum True Wireless 4 voiton.

Julkaistu 20.06.2024 - 15:45
Sennheiser Momentum True Wireless 4
Geir Gråbein Nordby

Sennheiser Momentum True Wireless 4 on täynnä uuden uutukaisia ominaisuuksia, kuten Auracast ja LE Audio, ja sanon tämän nyt heti kättelyssä: Auracast on sekä todella käytännöllinen että todella cool.

Ajatella, että napinpainalluksella saa yhdistettyä lentokentän kaiutinjärjestelmän omiin nappikuulokkeisiinsa. Tai sporttibaarin television äänen. Ihan kuin olisi supervoimia! Ominaisuus odottelee ehkä vielä vähän tulevaisuutta, ja rehellisesti sanoen en päässyt testaamaan toimintoa.

Mutta Auracastia tai ei, Sennheiserin kuulokkeet ovat aivan erinomaiset. Ne lupaavat poikkeuksellisen rehellistä ääntä, ja kerrankin voin olla markkinointiosaston kanssa samaa mieltä.

Mainos
Sennheiser Momentum True Wireless 4 - GeirNordby
Kuva: Geir Gråbein Nordby

 

Sennheiser Momentum True Wireless 4:n äänenlaatu

Basso on vahva ja diskantti erotteleva – studiokuulokkeiden äänen saa suoraan korviinsa pienellä sovelluksen säätämisellä. Sovelluksessa on 5-käyräinen taajuuskorjain, josta nostan hieman 1 kHz:n kohdalta ja madallan 250 Hz:n kohdalta, jolloin basso ja keskirekisteri eivät tahraa toisiaan. Muuten jätän kaiken silleensä.

Lizzon kappale soi energisena ja kovana, ja Taylor Swiftin Exile-kappaleen piano soi niin kauniisti kuin langattomalla Bluetooth-yhteydellä ylipäätään on mahdollista. Sopivaa Snapdragon Soundilla varustettua Android-puhelinta käyttäen saa Lossless-äänen avulla tiristettyä levytyksen viimeisetkin hienoudet esiin.

Kuulokkeiden mukautuva vastamelu vaimentaa ulkopuoliset äänet vakuuttavasti, istuipa sitten junassa tai lentokoneessa tai haluaa hiljentää ympärillä olevat ihmiset. Kuulokkeiden istuvuus on todella hyvä. Silikonisovitteet sopivat korviini täydellisesti, ja sovitteita on tarjolla neljää eri kokoa. Olisin voinut käyttää Sennheiserin kuulokkeita vaivatta koko päivän.

Ainoa asia, mitä jäin kaipaamaan, on parempi äänenlaatu puheluissa. Puheluissa ääni on hieman lattea ja ”digitaalinen”.

mtw4 product images white silver
Kuva: Sennheiser

Yhteenveto

Sennheiser Momentum True Wireless 4 on ehdottomasti täyslangattomien laaduikkainta osastoa. Äänenlaatu on moitteeton, ja sekä vastamelu että istuvuus ovat huippuluokkaa. Auracastin ansiosta kuulokkeet ovat myös valmiina tulevaisuuteen. Kaiken kaikkiaan Sennheiserit ovat luokkansa parhaat kuulokkeet tällä hetkellä.

Karakter
Sennheiser Momentum True Wireless 4
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Upea äänenlaatu, erinomainen istuvuus ja hyvä vastamelu. Myös ympäristöäänet toimivat mainiosti. Puheluiden äänenlaatu on aika lattea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laatulangattomat kesäksi

Parasta ääntä metsästämässä

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Ääni & Kuva
Scroll to Top