Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Steelseries Aerox 5 Wireless

Sporttihiiri

Vertailun hauskin hiiri on hienkestävä ja värikäs ilopilleri.

Julkaistu 08.12.2023 - 13:50
Steelseries Aerox 5 Wireless
John Hvidlykke

Tanskalainen SteelSeries tunnetaan pelitarvikkeistaan. Kokonaisia pelitietokoneita se ei valmista, mutta Steelseriesin kädenjälkeä löytyy MSI:n pelikoneista.

SteelSeries Aerox 5 Wireless erottuu joukosta, vaikka onkin musta. Pinta on suureksi osaksi perforoitu, mikä antaa hiirelle rohkean ilmeen mutta ennen kaikkea luo kunnon tarttumapinnan silloinkin, kun kädet hikoavat tuntikausien pelisession aikana.

Aerox 5WL Hero 01
Steelseries Areox 5 on viihdyttävän näköinen hiiri. Hyvällä tavalla. Kuva: Steelseries

Jos rei’itetty pinta ei riitä keräämään katseita, niin Aerox 5:n valot viimestään vangitsevat huomion. Näin hullua valoshow’ta en muista hiiressä ennen nähneeni! RGB-valoalueita on peräti kolme, ja jokaiselle voi tietysti luoda oman ohjelmansa vilkkuvine valoineen ja liukuvine väreineen. Värit loistavat hauskasti pinnan reikien läpi.

Mainos

Kahdeksan fiksusti sijoiteltua näppäintä

Myös käytön kannalta Areox 5 Wireless on erityinen. Näppäimiä on peräti kahdeksan, joten valinnanvaraa pelitoimintojen suhteen riittää enemmän kuin kilpailijoilla. Useimmat näppäimet on vieläpä sijoiteltu todella käytännöllisesti. Steelseriesin hiiren resoluutio on vertailun heikoin, ”vain” 18 000 DPI, ja lukunopeus 400 tuumaa sekunnissa. Näillä luvuilla olisi pari vuotta sitten ollut pelihiirten parhaimmistoa, mutta numerot ovat edelleen aivan riittävät.

Lue myös: Steelseries Arctis Nova Pro Wireless – Teknologian yksisarvinen

Näppäimissä on tämän ryhmätestin pienin vastus, joten jos nopeiden sarjojen ampuminen on tärkeää, on Steelseriesin hiiri oikea valinta.

Steelseries Engine GG on kattavampi kuin jopa Razerin ohjelmisto. Näppäinten toimintojen, resolution sekä kiihdytyksen ja hidastuksen säädön lisäksi voi luoda valo-ohjelmia ja omat asetukset eri peleille. Yllättävä lisä on Steelseriesin virtuaalinen 3D-ääniohjelma Sonar – sellaista ei hiireltä osaisi odottaa.

Yhteenveto: Steelseries Areos 5 Wireless

Steelseries Areox 5 Wireless on ainutlaatuinen pelihiiri, ja onneksi vain hyvällä tavalla. Hiiri on sporttinen ja hauska, ja ohjelmisto on vertailun paras (Razerin Synapse tulee kyllä hyvänä kakkosena). Hiiri on erittäin tarkka ja istuu mukavasti käteen. Näppäimet tekevät vaikutuksen niin nopeudellaan kuin määrälläänkin.

Karakter
Steelseries Aerox 5 Wireless
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Viihdyttävä hiiri. Hyvä ergonomia ja salamannopeat näppäimet. Erittäin hyvä ohjelmisto. Aerox 5:n DPI-arvo ja lukunopeus häviävät useimmille, mutta numerot ovat vain numeroita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Loistava lähietäisyydeltä

Elämyksellisin pelinäyttö?

OLED-pelinäytöissä vihdoinkin valinnanvaraa

Ääni & Kuva
Scroll to Top