Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Glorious Gaming Model D2 PRO 4K/8K

Lännen nopein

Teksasilaishiiri on kuin länkkäreiden haudanvakava kovis.

Julkaistu 08.12.2023 - 13:50
Glorious Gaming Model D2 PRO 4K/8K
John Hvidlykke

Glorious Gaming on kotoisin Teksasin Dallasista, mikä tuo heti mieleen pyssymiehet. Tätä mielikuvaa hyödyntäen voisi sanoa, että jos Glorious Gaming Model D2 PRO 4K/8K olisi hahmo lännenelokuvassa, se olisi kovisrooleistaan tunnettu Jack Palance: haudanvakava, mustiin pukeutunut palkkatappaja.

MD2P PR Rear Persp 4k8k
Glorious Gaming D2 PRO 4K/8K ei prameile, mutta sitä on ilo käyttää. Kuva: Glorious Gaming

Model D2 PRO -malliin ei ole koristeita tuhlattu. Kaikki on mustaa, ja muotoilu ergonomisen vaatimatonta. Valoshow loistaa poissaolollaan, ellei mukaan lasketa vihreää ledvaloa, joka syttyy, kun hiireen kytkee kaapelin.

Glorious Gamingin pelihiiri on saatavilla neljänä lähes identtisenä versiona. Model D2 PRO on tarkoitettu käytettäväksi niin, että koko käsi lepää hiiren päällä, kun taas hieman pyöreämpi  Model O2 PRO on muotoiltu claw-otetta varten, jossa käden keskiosa taipuu hiiren yli. Pidän itse tasaotteesta, mutta malleissa on sama elektroniikka, nopeus ja tarkkuus, joten valinnanvaraa riittää. Sitten hiirestä on vielä hieman halvempien perusversioiden lisäksi tarjolla myös 4K/8K-versio, joka lukee pintaa (polling) jopa 8 000 kertaa sekunnissa. Normaali hiiri tekee skannauksen noin tuhat kertaa sekunnissa.

Mainos

Lue myös: Testasimme 10 pelikuuloketta

Korkea lukunopeus tekee hiirestä tarkemman taistelun tiimellyksessä. Mutta pitäisi olla todella nopea itsekin, jotta eroa huomaisi – saatikka pystyisi hyödyntämään sitä.

MD2P 4K8K Floating Bottom MD2P 4K8K Floating Dark Left
<
>
Glorious Gaming D2 PRO 4K/8K ei prameile, mutta sitä on ilo käyttää. Kuva: Glorious Gaming

 

Samaa voi sanoa Glorius Gamingin hiiren 26 000 DPI:n resoluutiosta: luku on näyttävä, mutta merkityksetön. Sen sijaan sensorin huima nopeus, 650 tuumaa sekunnissa, voi olla etu toiminnantäyteisiä pelejä pelatessa. Siitä pääsee nauttimaan hiiren jokaisella neljällä versiolla.

Mukana tuleva kaksimetrinen kaapeli on päällystetty kankaalla ja hyvin, hyvin kevyt. Kaapelin ja langattoman USB-adapterin lisäksi pakkaukseen kuuluu myös varaliukutassut.

Yhteenveto: Glorious Gaming D2 PRO 4K/8K

Glorious Gaming D2 PRO 4K/8K on huippuluokan speksein varustettu pelihiiri. Se on myös testin kalleimpia, mutta jos hinta hirvittää, saa suurimman osan hiiren hyvistä ominaisuuksista halvemmalla perusversiollakin. Hiiri istuu käteen miellyttävästi ja tukevasti taistelun tiimellyksessäkin, mikä on erittäin tärkeää. Sen ansiosta teksasilaishiiri viekin koko vertailun voiton.

 

Karakter
Glorious Gaming Model D2 PRO 4K/8K
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Supernopea! Korkea resoluutio. Istuu käteen täydellisesti. Jos kaipaa näyttäviä yksityiskohtia ja värivaloja, kannattaa valita jokin toinen malli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saisiko olla ekstranäyttö?

Nyt on nopea netti!

Mainio työkone kohtuuhintaan

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Ääni & Kuva
Scroll to Top