Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless

Susi lampaan vaatteissa

HyperX näyttää toimistohiireltä, joka on eksynyt väärään paikkaan. Mutta se on juuri siellä, missä pitääkin…

Julkaistu 08.12.2023 - 13:50
HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless
John Hvidlykke

HyperX, joka nykyään on HP:n omistama brändi, on pelipuolen suosituimpia valmistajia, joka tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless on pitkäikäisen Pulsefire-sarjan tuorein tulokas. Ensisilmäyksellä minimalistinen valkoinen hiiri (joka on saatavilla myös mustana) näyttää väärään paikkaan eksyneeltä toimistohiireltä. Hillityn ulkoasunsa alta löytyy kuitenkin ajan tasalla oleva pelihiiri.

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless Black angle 2
HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless on saatavilla myös mustana. Kuva: HyperX

Hiiren resoluutio on 26 000 DPI ja lukunopeus 650 tuumaa sekunnissa. Luvut lähentelevät tämän päivän parasta luokkaa, ja HyperX:n resoluutio ja nopeus ovat enemmän kuin tarpeeksi. Käytännössä ihmisen hienomotoriikka on suurin rajoite tarkkuutta ja nopeutta vaativissa peleissä.

Mainos

Napit kestävät 100 miljoonaa laukaisua, potkua ja lyöntiä vastustajaa kohti. Klikkaus on miellyttävä mutta vaatii rohkeamman painalluksen kuin esimerkiksi Glorious Gamingin hiiri.

HyperX_Pulsefire_Haste_2_Wireless_Black_angle_3 HyperX_Pulsefire_Haste_2_Wireless_White_angle_3
<
>
HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless ei näytä ihmeelliseltä, mutta on tekniseltä toteutukseltaan moitteeton. Kuva: HyperX

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless on varustettu RGB-valoilla, mutta vain rullassa. Vaikutelma on niin vaatimaton, että HyperX olisi yhtä hyvin voinut jättää valot poiskin.

Hiiri käyttää HyperX Ngenuity -ohjelmistoa, jolla voi säätää vähäisiä valoefektejä, määrittää kuuden näppäimen toiminnot ja valita resoluution.

Pelihiiren pinta on mattainen, mutta jos tuntuma on silti liian liukas, voi pintaan lisätä pakkauksesta löytyvät itseliimautuvat kumityynyt.

Kuten muillakin vertailun hiirillä, on HyperX:n USB-adapterin kautta yhdistettävän 2,4 GHz:n kaistan tapahtuva langaton yhteys viiveetön. Pulsefire Haste 2 on varustettu Bluetoothilla, joten sitä voi käyttää muidenkin laitteiden kanssa. Toki hiirtä voi käyttää myös kangaspäällysteisen kaapelin kautta. Pulsefire Haste 2:n pohjassa on aukko USB-adapterille – kätevä yksityiskohta!

Yhteenveto: HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless on hyvä hiiri, kun kaipaa huippuluokan nopeutta ja näppäimiä – mutta ei halua identifioitua pelaajaksi. Kevyt ja salamannopea hiiri on vertailun edullisimpia. Ergonomia toimii, mutta hiirestä ei saa yhtä täydellistä otetta kuin vertailun parhaimmin muotoilluista malleista.

Karakter
HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Ei näytä pelihiireltä. Edullinen. RGB-valot ovat vain rullassa, joten yhtä hyvin ne voisi jättää poiskin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Nyt on nopea netti!

Mainio työkone kohtuuhintaan

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Loistava lähietäisyydeltä

Ääni & Kuva
Scroll to Top