Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Turtle Beach Stealth 600 Gen 2

Mainio vierasvara

Jos pelaa vain vähän tai kaipaa kuulokkeita vieraskäyttöön, on Turtle Beach passeli vaihtoehto.

Julkaistu 04.12.2021 - 13:00
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2
John Hvidlykke

Turtle Beach on vanhimpia pelilaitevalmistajia – vain Creative on tehnyt gaming-varusteita pidempään. Tänä päivänä Turtle Beach tunnetaan etenkin kuulokemikrofoneistaan.

Turtle Beach Stealth 600 G2:n kuulokekupit ovat D-muotoiset – ja tehty selvästi pienikorvaisemmalla ihmiselle kuin testaajan… mikä sopinee suurimmalle osalle kansasta. Kuulokkeet istuvat hiukan napakammin kuin olisin toivonut, mutta se taas tarkoittanee, että moni muu löytää tästä vihdoin mallin, joka sopii päähän.

Muovinen vaikutelma

Sanka, kupit ja kiinnikkeet ovat kaikki muovia, eivätkä kuulokkeet tunnu järin laadukkailta tai pitkäikäisiltä. Hintakin on vastaavasti huokeampi kuin testin parhailla malleilla. Verkkokankaalla päällystetyt pehmusteet tekevät kuitenkin kuulokkeista varsin mukavan tuntuiset pitkäänkin käytettynä.

Mainos

Kiinteä mikrofoni on kiinnitetty varteen, jonka voi taittaa vasempaan kuulokekuppiin piiloon. Varren saa lukittua kahteen eri asentoon, ja sekin tuntuu melko muoviselta ja jäykältä mutta kuitenkin luotettavalta. Volyymia ja mikrofonin volyymia voi säätää kahdesta nupista, mikä tekee kivan säväyksen.

STEALTH 600 PS GEN2 BLACK HEADSET 1
Jos ei pelaa kovin usein tai haluaa hankkia kyläilijöitä varten omat kuulokkeet, on Turtle Beach Stealth 600 G2 mainio ostos. Kuva: Turtle Beach

Ohut mutta käyttökelpoinen ääni

Ääni on hiukan ohut eivätkä yksityiskohdat erotu parhaalla mahdollisella tavalla. Ääni on kuitenkin puhdas ja aika tasapainoinen. Niinpä kaikki sujuu hyvin ainakin siihen asti, kunnes pelissä alkaa tapahtua paljon asioita ympärillä samaan aikaan, kun jossain räjähtää. Silloin äänestä tulee aikamoista sekamelskaa, mikä voi maksaa pelissä yhden elämän.

Yhteenveto: Turtle Beach Stealth 600 G2

Kun kyseessä on testin ainoa edullisen luokan kuulokemalli, voisi luulla, että Turtle Beach on varustautunut puukolla pistoolitaisteluun. Stealth 600 G2 tuntuu huomattavasti halvemmalta kuin suurin osa testin verrokeista, mutta peruslaatu on kohdillaan ja kompromissit on tehty oikeissa paikoissa. Jos ei pelaa kovin usein tai haluaa hankkia kyläilijöitä varten omat kuulokkeet, on Turtle Beach Stealth 600 G2 mainio ostos.

Karakter
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Edullinen, ja ääni on hyvä hinnan huomioiden. Laatu ei oikein vakuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top