Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Roccat Syn Pro Air

Hyvää ääntä puolivalmiissa paketissa

Roccat Syn Pro Air onnistuu äänenlaadussa mutta vetää lyhyen korren rakenteen laadun ja ohjelmiston suhteen.

Julkaistu 04.12.2021 - 13:00
Roccat Syn Pro Air
John Hvidlykke

Roccatin kuulokkeet tuntuvat päässä erittäin kevyiltä, mikä valitettavasti johtuu käytetyistä materiaaleista eli muovista. Kun kuulokkeet ovat päässä, ei heikkoa esitystä huomaa, mutta ehkä näitä ei kehtaa pakata mukaan laneihin.

Pehmusteet ovat memory foamia ja päällystetty verkkokankaalla, ja ne tuntuvat todella mukavilta. Kuulokkeita voi käyttää joko langattomasti mukana tulevan USB-adapterin kanssa tai langallisesti USB-johdon kanssa. Analogista liitäntää ei siis ole tarjolla.

Volyymia ja mikrofonin volyymia voi säätää kahden nupin avulla samaan tapaan kuin Turtle Beachin kuulokkeissa. Mikrofonivarsi on joustava ja litteä ja tuo mustana mieleen vähän lakritsipötkön. Se toimii erinomaisesti ja poikkeuksellisesti irrotettavan mikrofonin voi sulkea myös nostamalla sen pystyyn. Fiksua!

Mainos
Syn Pro
Roccat Syn Pro Air tarjoaa ehdottomasti hyviä ominaisuuksia, mutta hinnan huomioiden enemmänkin olisi odottanut. Kuva: Roccat

Keskeneräinen ohjelmisto

Testihetkellä Roccat Neon -ohjelmistosta oli käytössä vasta betaversio, minkä huomasi selvästi. Ohjelmisto halusi päivittää kuulokkeita ja adapteria, mikä onnistui parin yrityksen jälkeen. Sen jälkeen ohjelmisto halusi tehdä toisenkin päivityksen, mikä ei toiminut. En näin ollen päässyt ikinä kokeilemaan Neonin ominaisuuksia.

Rakenne ja ohjelmisto eivät siis tehneet minuun vaikutusta, mutta äänessä ei ole mitään vikaa. Oikeastaan Roccat Syn Pro Air yllättää neutraalilla ja erottelevalla äänellään. Gaming-kuulokkeilla ei tarvitse olla hifitasoista äänenlaatua, mutta tässä tapauksessa Roccatin kyky erotella pienetkin yksityiskohdat auttaa pelaajaa siinä tärkeimmässä eli saavuttamaan voiton. Se, että kuulokkeita voi käyttää myös musiikin kuunteluun, on iso etu.

Yhteenveto: Roccat Syn Pro

Roccat Syn Pro Air tarjoaa ehdottomasti hyviä ominaisuuksia: ääni vastaa saman hintaluokan hifikuulokkeiden laatua. Kuulokkeet istuvat kevyesti ja mukavasti. Miinusta tulee rakenteen laadusta ja viimeistelemättömästä ohjelmistosta. Tähän hintaan niiltäkin sopii odottaa enemmän.

Karakter
Roccat Syn Pro Air
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä ääni. Miellyttävä istuvuus. Muovinen laatu. Keskeneräinen ohjelmisto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top