Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: HyperX Cloud II Wireless 7.1

Rehellinen ja simppeli pelikuulokemalli

HyperX Cloud II Wireless 7.1 on riisuttu pelikuuloke, joka tarjoaa kaiken tarvittavan eikä mitään muuta.

Julkaistu 04.12.2021 - 13:00
HyperX Cloud II Wireless 7.1
John Hvidlykke

Muistivalmistaja Kingstonin pelilaiteosasto HyperX on tehnyt enemmän pelikuulokkeita kuin useimmat kilpailijat. Olemme LB Ääni & Kuvassa tuskin tehneet yhtään pelikuulokevertailua ilman jotakin HyperX Cloud -malleista.

Tällä kertaa tutustumme HyperX Cloud II Wireless -malliin, joka on puhtaasti langaton kuuloke. Pakkauksessa tulee USB-johto, mutta se sopii vain lataukseen – ääni siirtyy USB-dongelin kautta.

Tehty viihdyttämään

HyperX Cloud II Wireless ei mitenkään yritä peitellä sitä, että malli on suunniteltu viihdyttämään. Sangan tekonahkapäällysteen punaiset saumat, punaiset kiinnikkeet ja ovaalien kuulokekuppien yhtä punaiset logot tekevät selväksi, että tässä ei ole kyseessä hifikuulokkeet.

Mainos

Kuulokkeiden säätönappulat rajoittuvat volyymiin, virtanappiin ja mikrofonin päälle/pois -nappiin. Mikrofoni on irrotettava, ja pakkauksessa on mukana vaahtomuovinen tuulisuojus, joka vaimentaa hengityksen puhinaa.

 

HyperX Cloud II Wireless 2
HyperX Cloud II Wireless on tuorein tulokas valmistajansa onnistuneiden ja hyvän hinta-laatusuhteen pelikuulokemallistossa. Kuva: HyperX

Simppeli ohjelmisto

HyperX Ngenuity -ohjelmistossa ei ole valmiita asetuksia eikä esimerkiksi taajuuskorjainta. Äänenvoimakkuutta ja mikrofonin äänenvoimakkuutta voi säätää tietokoneelta, ja HyperX:n oman virtuaalisen 7.1-surroundäänen saa laitettua päälle tai pois.

Tavallisella stereoasetuksella HyperX Cloud II Wireless kuulostaa rennolta ja miellyttävältä. Kaikki tarpeellinen erottuu, mutta mitään hifiä ääni ei ole. Ylä-äänet ovat turhan vaimeat ja keskirekisteristä erottuu turhan vähän vivahteita. Ääni ei ole lainkaan huono eikä siinä ole säröilyä tai muita häiriöitä, se on vain vähän lattea.

Surroundtoiminto tekee äänestä kuplamaisemman, ja ääni levittäytyy panoraamaksi pään ympärille. Basso korostuu samalla – ei mitenkään epämiellyttävästi tai äänekkäästi, mutta se tuntuu matalammalta ja raskaammalta.

Yhteenveto: HyperX Cloud II Wireless

HyperX Cloud II Wireless on tuorein tulokas valmistajansa onnistuneiden ja hyvän hinta-laatusuhteen pelikuulokemallistossa. Ominaisuuksista löytyvät vain välttämättömimmät, ja ääni on vaikuttavan sijaan käyttökelpoinen. Surroundääni toimii täydellisesti pelatessa.

Karakter
HyperX Cloud II Wireless 7.1
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Edulliset kuulokkeet ilman ylimääräisiä härpäkkeitä. Hyvä ääni. Surround ei vakuuta. Ohjelmisto on todella perustasoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Kestävä, kestävämpi, Jabra?

Bose palasi huipulle

Luokkansa paras sointi

Loistavan hinta-laatusuhteen budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top