Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Asus ROG Delta S

Puhdas ja miellyttävä ääni

Suuret ja näyttävät Asus ROG Delta S -kuulokkeet tarjoavat väriä vain pinnaltaan, sillä sisäpuolella odottaa kirkas ja värittymätön ääni.

Julkaistu 04.12.2021 - 13:00
Asus ROG Delta S
John Hvidlykke

Asus ROG (Republic Of Gamers) tuo mieleen pelikannettavat, mutta merkin alla tehdään myös lisävarusteita.

Asus ROG Delta S on langallinen USB-kuulokemikrofoni, joka näyttää erittäin hillityltä mattamustana – vain logo ja kapea RGB-valoraita kolmiomaisten kuulokekuppien kuppien ympärillä erottuvat mustuudesta. Jos käytössä on useampi Asus Aura -valaistusta tukeva laite, ne kaikki saa synkronoitua välkkymään samaan tahtiin.

Kuulokkeet ovat todella suuret mutta hämmästyttävän kevyet. Kun kuulokkeet laittaa päähän, pehmusteet asettuvat korvien ympärille pehmeästi ja tiivisti kuin kermakakku konsanaan. Pehmusteita tulee kaksi paria, joten voi valita itse, haluaako keinonahkaiset vai kankaiset päällysteet. Vasemmassa kuulokekupissa on volyyminsäätöä ja kolmiportainen kytkin, jolla säädetään musiikinohjausta, ohjelmaa ja valoa. Mikrofonivarren saa irti.

Mainos

 

ROG Delta S 02
Asus ROG Delta S on erittäin miellyttävä kuulokemikrofoni, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja luokkansa paremman pään äänenlaatua. Kuva: Asus

Kattava ohjelmisto

Armory Crate -ohjelmisto latautuu automaattisesti. Kattavasta ohjelmistosta voi säätää valoefektejä, virtuaalista 7.1-surroundia sekä ääniasetuksia, kuten bittisyvyyttä ja näytteenottotaajuutta. Tietysti tarjolla on myös taajuuskorjain valmiine asetuksineen. Asetuksilla pelien ääneen saa tuntuvaa lisähyötyä tai lisää viihdyttävyyttä esimerkiksi bassonvahvistuksella, kompressiolla tai puheen korostamisella.

Asus ROG Delta S on varustettu peräti neljällä ESS 9281-DA-muuntimella. Kuulokkeet osaavat dekoodata korkearesoluutioista MQA-koodekkia. Ominaisuuksiensa ansiosta kuulokkeiden äänenlaatu onkin testin parasta – vain EPOS pääsee Asuksen ohi.

Ääni on mukavan värittymätöntä, joten pelin dialogia on helppo seurata ja pelimaailman ääniä helppo havaita. Pienimmät yksityiskohdat eivät erotu aivan niin avoimesti ja kirkkaasti kuin EPOS-kuulokkeilla, mutta taistelun tuoksinassa sillä ei ole oikeastaan merkitystä. Koko taistelukentästä saa 360-asteisen äänikuvan, kunhan peli tukee surroundia, ja suurin osa 3D-peleistähän tukee.

Yhteenveto: Asus ROG Delta S

Asus ROG Delta S on todella mukavasti istuva kuulokemalli, jossa on paljon ominaisuuksia ja äänenlaatu testin paremmasta päästä. Armory Crate -ohjelmisto on selkeä ja toimiva. Ainoa, mitä Asuksen kohdalla voi kaivata, on mahdollisuus langattomaan käyttöön.

Karakter
Asus ROG Delta S
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Neutraali ääni. Selkeä ohjelmisto. Kahdet pehmusteet. Langalliset kuulokkeet eivät tarjoa samaa vapautta kuin langattomat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top