Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: SteelSeries Arctis 7P+ Wireless

Monipuolisesti pelaaville

Jos haluaa pelata vähän joka alustalla, mutta PS5 on niistä suosikki, on Arctis 7P+ Wireless oikea valinta.

Julkaistu 04.12.2021 - 13:00
SteelSeries Arctis 7P+ Wireless
John Hvidlykke

SteelSeries on uskollisimpia osallistujia testeissämme, ja vuosien saatossa olemme testanneet valmistajan pelikuulokkeita kaikissa hintaluokissa.

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless on suositun Arctis-malliston toiseksi parhaan mallin erikoisversio. Tavallisen Arctis 7- ja 7P+-versioiden ero on siinä, että jälkimmäinen on optimoitu viiveettömäksi PlayStation 5:lle. Kuulokemalli toimii myös PC:llä, Nintendo Switchillä ja Androidilla. Perusversiosta tuttu DTS Headphone: X 2.0 -surround loistaa poissaolollaan.

Muiden Arctis-kuulokkeiden tapaan Arctis 7 -mallissa on ovaalit kupit ja paksut kangaspäällysteiset pehmusteet. Kiinnikkeet ovat muovia mutta muuten sanka on metallia. Joustava panta pitää sangan leijumassa pään yläpuolella. Testikuulokkeemme olivat valkoiset, mutta turvallisuushakuinen pelaaja voi valita mallin myös mustana.

Mainos

Johtoja joka lähtöön

Mikrofoni on kiinteä, mutta litteän ja joustavan varren saa työnnettyä vasempaan kuppiin piiloon. Pakkauksessa tulee mukana kaapelit kännykän äänelle, USB suoraan kytkentään ja langaton USB-C-adapteri langattomaan käyttöön (sekä USB-A-johto tietokoneille, joissa ei ole USB-C-porttia). Melkoisen vaikuttava valikoima kaapelia langattomille kuulokkeille!

SteelSeriesin ohjelmisto on nimeltään SteelSeries GG, ja se sisältää pakollisen taajuuskorjaimen valmiine asetuksineen ja mikrofonisäätöineen, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä käyttöön sovelluksia, joilla erilaisia SteelSeriesin laitteita saa toimimaan yhdessä.

 

arctis 7p black persp1 mic out
SteelSeries Arctis 7P+ Wireless on mukava ja hillitty kuulokemalli aikuiseen makuun ja on yhteensopiva monen pelialustan kanssa. Kuva: SteelSeries

Miellyttävä ääni

Arctis 7P+ Wireless kuulostaa melko neutraalilta ja miellyttävältä (ja ääntähän voi säätää taajuuskorjaimesta). Erityisen vivahteikas se ei ole. Kun toiminta on maltillista, ääni toimii hyvin, mutta kiivaimmissa tilanteissa ääni puuroutuu – ja juuri silloinhan vihollinen pääsee hiipimään selän taa…

Ääni ei ole huono ja olen törmännyt heikomminkin taisteluissa pärjääviin kuulokkeisiin. Kun samaan hintaan kuitenkin saa paljon parempaakin ääntä, jää Arctis 7P+:n valttikortiksi vain monipuolinen tuki eri alustoille.

Yhteenveto: SteelSeries Arctis 7P+ Wireless

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless on mukava ja hillitty kuulokemalli aikuiseen makuun ja on yhteensopiva monen pelialustan kanssa, etenkin PlayStation 5:n. Monipuolisuus onkin näiden kuulokkeiden valttikortti. Jos pelaa vain PC:llä, löytyy markkinoilta useita muitakin malleja, jotka tuntuvat yhtä mukavilta mutta jotka tarjoavat myös parempaa äänenlaatua.

Karakter
SteelSeries Arctis 7P+ Wireless
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Yhteensopiva lähes kaikkien alustojen kanssa, mutta suunniteltu etenkin PlayStation 5:lle. Hyvä istuvuus. Ei surroundääntä. Ääni ei ole erityisen yksityiskohtainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top