Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

OnePlus Nord CE 5G kauppoihin ennen juhannusta

OnePlussan uusi edullinen puhelinmalli tulee myyntiin 21.6.

forfatter
Julkaistu 11.06.2021 - 18:16

Kiinalainen OnePlus lanseerasi 2020 aivan uuden edullisemman hintaluokan puhelinmalliston: OnePlus Nordin.

Nyt mallistoon on tulossa varsin kohtuullisesti hinnoiteltu OnePlus Nord CE 5G. CE on tässä tapauksessa lyhenne sanoista Core Edition, minkä on kai tarkoitus kertoa siitä, että kaikki Nord-mallin tärkeimmät ominaisuudet ovat tallella mutta vieläkin edullisemmin – ja laadusta tinkimättä.

OnePlus Nord CE 5G
Jopa vähän huonommat kuvaajat saavat hyviä kuvia Nord CE 5G -puhelimella, lupailee OnePlus. Kuva: OnePlus

Nord CE onkin varustettu uudemmalla Snapdragon 750G -prosessorilla ja siinä on alkuperäisen Nordin tapaan 256 GB tallennustilaa.

OnePlus Nord CE 5G:ssä on tietysti myös 5G-yhteys ja käyttöjärjestelmänä Android 11 + OxygenOS 11. Kuvaukseen on tarjolla 64 Mp:n pääkamera, erillinen syvyysanturi ja ultralaajakuvakamera 119 asteen näkymällä. Tekoälyn avittamana surkeimpienkin kuvaajien pitäisi saada hyviä kuvia aikaiseksi, kuuluu OnePlussan lupaus. Ja monet ilahtunevat siitä tiedosta, että OnePlus tuo Nord CE -malliin 3,5-millisen kuulokeliitännän takaisin.

Näyttö on 6,43″ FHD-resoluutiolla (2400 x 1080). Näyttö tukee HDR10+ -formaattia ja siinä on 90 Hz:n virkistystaajuus. Kyseessä on siis sama näyttö kuin alkuperäisessäkin Nordissa, mutta nyt sen saa puoleen hintaan.

Akku on kasvanut 4 500 mAh:sta 4 115 mAh:iin, mutta ladataan yhtä nopeasti, sillä OnePlus Nord CE on varustettu 30T Warp Chargella, joka lataa akun 75-prosenttisesti puolessa tunnissa.

Hinnat ja saatavuus

OnePlus Nord CE 5G tulee kolmena versiona, joista edullisin tarjoaa 6 GB RAM ja 128 GB tallennustilaa, hinta 299 €. Keskihintaisessa (329 €) versiossa on 8 GB RAM ja 128 GB tallennustilaa. Kallein (399 €) malli tarjoaa 12 GB RAM ja 256 GB tallennustilaa.

OnePlus.com

 

forfatter

Peter Gotschalk

(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.
Täydellinen keskihintainen puhelin Pixel 7 on ominaisuuksiltaan lähes samanlainen kuin kalliimpi Pixel 7 Pro.
Kuvankaunis Pixel Pixel 7 Pro on Googlen referenssipuhelin, joka näyttää, miten Android 13:a kuuluu käyttää.
Suunnistusopas mobiiliviidakkoon Uuden puhelimen, älykellon tai tabletin valitseminen voi tuntua vaikealta. Tässä nopea yleiskatsaus tekniikoihin, ekosysteemeihin ja valmistajiin.
Näin säästät ajokuluissa Google Mapsin avulla Jatkossa reitin voi valita myös bensan- tai sähkönkulutusta optimoiden.
Kompakti kännykkä kuvaajalle Xperia 5 IV on monin paikoin parempi kuin edeltäjänsä, mutta ei yllä täydellisyyteen.
Pieni mutta TODELLA pippurinen puhelin! Zenfone 9 tarjoaa highend-luokan suorituskykyä premium-luokan hintaan. Kamera on mielettömän hyvä.