Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Valitsimme vuoden parhaat älylaitteet 2023-2024

Digitaalinen elämä on helpompaa, hauskempaa ja fiksumpaa näiden laitteiden avulla!

/ 03.11.2023 - 13:15
Valitsimme vuoden parhaat älylaitteet 2023-2024

L&B Ääni ja Kuva on tänä vuonna valinnut perinteisten kategorioiden lisäksi erikseen myös älytekniikan puolelta parhaista parhaimmat. Tekniikka on tänä päivänä läsnä kaikkialla elämässämme: keittiössä, olohuoneessa, kotitoimistolla, puutarhassa, treeneissä, työmatkoilla, lomilla…

Älytekniikka ympäröi meitä, oli sitten 15- tai 65-vuotias. Mies, nainen tai jotakin muuta. Asui sitten vuokra-asunnossa tai omakotitalossa. Harrastipa sitten videopelejä tai metsälenkkejä.

Jokaiseen tilanteeseen löytyy älylaite. Useimmat niistä ovat vieläpä hyviä, mutta osa tietysti parempia kuin toiset. Monet ovat aika kalliitakin, joten rahojaan ei viitsisi tuhlata ihan mihin vain.

Tämän vuoksi me testaamme toimituksessamme kaikkea kodinkoneista pelikuulokkeisiin. Olemme valinneet yli sadan testaamamme tuotteen joukosta 24 voittajaa, jotka edustavat kategorioita Tietokoneet & oheislaitteet, Pelilaitteet, Älykotituotteet ja Mobiililaitteet.

Olitpa sitten kannettavaa, pelinäyttöä, tablettia, juhlavaloja tai kahvikonetta vailla, valitsemalla jonkin testivoittajistamme valitset varmasti hyväksi havaitun tuotteen!

 

Katso kaikki voittajat tästä!

Peter Gotschalk
(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ensi kesänä kokataan ulkona!

Takaisinveto: osa Philips Huen ulkovirtalähteistä viallisia

Suoraa ja epäsuoraa jäähdytystä ja lämmitystä

Pelaa Doomia robottiruohonleikkurilla

Ääni & Kuva
Scroll to Top