Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Uusia toimintoja Pixel-laitteisiin

Googlen March Feature Drop -julkaisu käsittää muun muassa parempia somekuvia ja -videoita tarjoavia toimintoja.

/ 07.03.2024 - 13:45
Uusia toimintoja Pixel-laitteisiin

Jos omistaa Pixel-laitteen, ei Android-päivitysten myötä saa vain bugikorjauksia. Google tuo nimittäin lisäksi uusia toimintoja laitteisiin niin sanottujen Feature Dropien muodossa. Maaliskuun March Feature Drop tarjoilee ekstraherkkuja etenkin valokuvauksesta kiinnostuneille.

HDR-videoita Pixel-puhelimella

Nyt isomman dynaamisen alueen HDR-videoita voi kuvata suoraan Instagramista, samoin HDR-kuvia. Ei siis tarvitse erikseen ottaa kuvia tai kuvata videota ja ladata niitä sovellukseen. Tämä toiminto tulee tarjolle Pixel 7- ja 8-sarjan puhelimiin sekä Fold-malliin.

Pixel 7: Circle to Search

Google on tuonut aiemmin Pixel 8 -sarjaan paljon uusia tekoälyominaisuuksia, mutta nyt niistä pääsee nauttimaan myös 7-sarjan puhelimissa. Myös Pixel 7 -puhelimella voi nimittäin nyt ympyröidä kuvasta haluamansa alueen ja tehdä siitä kuvahaun.

Älykkäämpää ruudunjakoa

Joskus saattaa haluta jakaa vain sen, mitä tekee sovelluksen sisällä – ei kaikkea, mitä ruudulla näkyy. Tämä tarve on ratkaistu sovelluksen ruudunjaolla. Toiminto tulee käyttöön Pixel Tabletiin, Pixel Foldiin sekä Pixel 5a -puhelimeen ja sitä uudempiin malleihin.

Pixel 8 Fast Pair
Kuva: Google

Helpompi yhdistää

Yhdistettyjen laitteiden listauksesta pääsee nyt nopeasti yhdistämään aiemmin liitettyjä laitteita. Kätevä toiminto, kun on hankkinut uuden puhelimen ja pitää yhdistää siihen kaikki tarvitsemansa Bluetooth-laitteet.

Google Docs Markup on Pixel Tablet
Kuva: Google

Kommentoi käsin

Google-dokumenteissa voi nyt käyttää korostuskynää ja lisätä käsinkirjoitettuja kommentteja suoraan asiakirjaan.

 

Sanelua Pixel Tabletilla

Enää ei tarvita puolet näytöstä peittävää näppäimistöä, kun käyttää sanelua. Jos sanelu on päällä, näppäimistö kutistuu aloitusvalikkoon, jolloin koko ruutu jää näkyville.

Treenit Pixel Watchin kanssa

Treenin intensiteetille tai sykkeelle voi asettaa tavoitteen ja seurata sen edistymistä älykellosta. Nyt myös ensimmäisen sukupolven älykellolla pystyy aloittamaan treenisession automaattisesti.

Kuva: Google

Julkinen liikenne Pixel Watchissa

Google Maps kertoo lähtöajat, neuvoo vaihdoissa ja näyttää kompassikarttaa kellossa, kun käyttää julkista liikennettä.

Saatavuus ja yksityiskohdat

Päivitysten tekeminen on jo aloitettu, mutta voi viedä vielä muutaman päivän, että päivitykset tulevat omalle laitteelle. Tästä blogipostauksesta voi lukea tarkemmin päivityksestä, ja täältä voi tarkistaa tuetut mallit ja niiden päivitysten aikataulut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muhkea päivityspaketti Google Pixel -laitteisiin

Tässä ovat vuoden parhaat älylaitteet 2023-2024

Trendikäs ja edullinen uutuus-Nokia

EU tahtoo mobiililaitteista kestävämpiä

Ammattimaista kuvankäsittelyä iPhonella

Spotify-sovelluksesta älykkäämpi: julkistaa henkilökohtaisen tekoäly-DJ:n

Ääni & Kuva
Scroll to Top