TESTISSÄ : Kygo A11/800

Kygo haastaa Bosen ja Sonyn

Norjalainen lifestylebrändi Kygo hyppää mukaan ylellisten vastamelukuulokkeiden markkinaan.

Kygo A11/800

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikkäät ja mukavat kuulokkeet. Miellyttävä äänikuva.
Puheopas on kovaääninen eikä sitä saa pois päältä. Hinta on kalliin puoleinen.
  • Tyyppi: Over-ear, suljettu, langaton
  • Elementit: 40 mm
  • Taajuusalue: 15–22 000 Hz
  • Akunkesto: 19 h vastamelu ja Bluetooth päällä
  • Puheohjaus: On
  • Sovellus: Kygo Sound
  • Liitännät: USB-C, 3,5 mm:n plugi, Bluetooth 5.0 (aptX, aptX LL, AAC)
  • Paino: 250 g
  • Verkkosivusto: kygolife.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 249 €

Nykyään sellaista valmistajaa ei taida ollakaan, jolla ei olisi omaa vastamelumalliaan työ- ja lentomatkojen ratoksi tai keskittymistä helpottamaan avokonttorissa. Ja nyt myös Kygo Life liittyy kerhoon.

Muotoilu on kuten tämän päivän lifestylekuulokkeilta odottaisikin: ovaalit korvakupit ja muovinen panta. Kaikki on joko mustaa tai valkoista, ja panta ja kupit on päällystetty pehmeällä tekonahalla. Toisin sanoen, mikään ei pistä silmään.

Ohjaus tapahtuu osin kolmeosaisen napin ja osin kosketusalueen kautta, molemmat löytyvät oikean kupin pinnasta. Joitakin ominaisuuksia voi hallita kummalla tavalla vain.

Asetuksia on neljä. Musiikkia voi kuunnella vastamelulla tai ilman. Sitten on ”huomiotila”, joka sulkee puolet ympäristön äänistä ulos, mutta päästää etenkin ihmisäänet läpi. Neljäntenä on vielä ”Ambient Mode”, joka päästää kaikki ulkopuoliset äänet läpi.

Valmiiden ääniasetusten sijaan tarjolla on kartta, jossa voi portaattomasti siirtää nappia nelikentällä. Äänen säätämiseen perinteinen taajuuskorjain olisi selkeämpi.

Kygo on pitänyt äänenlaadusta kiinni: musiikki ei kuulosta tippakaan erilaiselta, olipa sitten vastamelu päällä tai ei. Soundi (ennen kuin alkaa leikkiä sovelluksella) on lämmin ja klubimainen; basso korostuu ja diskantti on kirkas.

Johtopäätökset

Kygo A11/800:aa voisi helposti erehtyä luulemaan jälleen yhdeksi kuulokemalliksi, joka ratsastaa DJ:n nimellä, mutta kyseessä on täysin relevantti ja kilpailukykyinen vaihtoehto tunnetummille luksusluokan vastamelukuulokkeille. Vastamelu toimii täydellisesti ja soundiltaan se kisaa suosittuja huippumalleja vastaan. Ohjelmisto on fiksu mutta ei kaikkein käytännöllisin, ja useimmat käyttänevät kuulokkeita ilman sovellusta. Hinta on kuitenkin tasolla, joka tekee vakiintuneempien kilpailijoiden haastamisesta hankalaa.

mainos

 

mainos
(Kuva: Kygo)

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Monen toivelistalta löytyvät pelaamiseen sopivat kuulokkeet – älä osta mitä sattuu, vaan tutustu ensin 12 testaamaamme malliin!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös