Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Sennheiser Momentum 3 Wireless

Langatonta vastameluluksusta

Sennheiserin langattomien kuulokkeiden kolmas versio on pullollaan uusiakin herkkuja.

Julkaistu 27.02.2020 - 11:00
Sennheiser Momentum 3 Wireless
John Hvidlykke & Geir Gråbein Nordby

Sennheiser Momentum Wireless -mallia markkinoidaan musiikinkuunteluun, mutta vain vastamelulla varustettuna. Tähän kolmanteen sukupolveen on tuotu uusia ominaisuuksia ja esimerkiksi useita eri nappeja yhden monitoiminapulan sijaan.

Design on hienoa ja laadukasta. Panta on ruostumatonta terästä ja nahkaa, ja suuret, mukavat kupit on päällystetty lampaannahalla. Vaikka kuulokkeita käyttäisi pitkään, ne tuntuvat aina vain mukavilta päässä.

Vastamelu toimii hyvin joskaan ei ole lähelläkään Sony WH-1000XM3:n tasoa. Matalat äänet hoituvat ongelmitta, ja korkeat äänet vaimentuvat hyvin. Vastamelu toimii riittävän hyvin tarkoitukseensa.

Mainos

Kun kuulokkeet taittaa kasaan, ne sammuvat itsekseen. Käytännöllistä, mutta toki ominaisuus on muistettava. Jos kuulokkeet vain laittaa pois ilman kokoon taittelua, saa varautua siihen, että akku on kulunut loppuun 17 tunnin kuluttua.

Momentum 3 Wireless-mallin äänenlaatu on kuten aiemmissakin versioissa: bassoa riittää ja pop soi mehukkaasti. Ylä-äänissä on enemmän energiaa, mikä avaa äänimaisemaa isommaksi kuin vastamelun valtiaalla Sonylla.

Sennheiserin PXC 550 -malliin verrattuna Momentum 3 on energisempi ja viihdyttävämpi.

Johtopäätökset

Sennheiser Momentum 3 Wireless on kuulokemalli sellaiselle, joka haluaa jotain muuta kuin mustat muovikuulokkeet – niitä on markkinoilla jo ihan riittävästi. Muovin sijaan tarjolla on terästä ja lampaannahkaa, ja mukavuus on täydellinen.

Äänenlaatu on todella hyvä, hieman bassovoittoinen mutta se on suurimmaksi osaksi vain viihdyttävää. Kriittiselle kuulijalle on tarjolla parempaakin, mutta Momentum 3:n erottelevuus riittää myös klassisesta musiikista nautiskelijoille.

Sennheiser Momentum3 Wireless scaled 1

(Kuva: Sennheiser)

Karakter
Sennheiser Momentum 3 Wireless
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Laatu on huipussaan ja mukavuus samoin. Ääni on luokkansa vahvimpia, ja basso on todella cool. Myös ylä-äänet soivat kauniisti. Keskirekisteri on hivenen ohut, joten puhe ja laulu jäävät vaille viimeistä pontta. Puheluiden laatu on keskinkertainen, ja langaton kantama on pettymys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top