Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Kygo A11/800

Kygo haastaa Bosen ja Sonyn

Norjalainen lifestylebrändi Kygo hyppää mukaan ylellisten vastamelukuulokkeiden markkinaan.

Julkaistu 27.02.2020 - 11:00
Kygo A11/800
John Hvidlykke & Geir Gråbein Nordby

Nykyään sellaista valmistajaa ei taida ollakaan, jolla ei olisi omaa vastamelumalliaan työ- ja lentomatkojen ratoksi tai keskittymistä helpottamaan avokonttorissa. Ja nyt myös Kygo Life liittyy kerhoon.

Muotoilu on kuten tämän päivän lifestylekuulokkeilta odottaisikin: ovaalit korvakupit ja muovinen panta. Kaikki on joko mustaa tai valkoista, ja panta ja kupit on päällystetty pehmeällä tekonahalla. Toisin sanoen, mikään ei pistä silmään.

Ohjaus tapahtuu osin kolmeosaisen napin ja osin kosketusalueen kautta, molemmat löytyvät oikean kupin pinnasta. Joitakin ominaisuuksia voi hallita kummalla tavalla vain.

Mainos

Asetuksia on neljä. Musiikkia voi kuunnella vastamelulla tai ilman. Sitten on ”huomiotila”, joka sulkee puolet ympäristön äänistä ulos, mutta päästää etenkin ihmisäänet läpi. Neljäntenä on vielä ”Ambient Mode”, joka päästää kaikki ulkopuoliset äänet läpi.

Valmiiden ääniasetusten sijaan tarjolla on kartta, jossa voi portaattomasti siirtää nappia nelikentällä. Äänen säätämiseen perinteinen taajuuskorjain olisi selkeämpi.

Kygo on pitänyt äänenlaadusta kiinni: musiikki ei kuulosta tippakaan erilaiselta, olipa sitten vastamelu päällä tai ei. Soundi (ennen kuin alkaa leikkiä sovelluksella) on lämmin ja klubimainen; basso korostuu ja diskantti on kirkas.

Johtopäätökset

Kygo A11/800:aa voisi helposti erehtyä luulemaan jälleen yhdeksi kuulokemalliksi, joka ratsastaa DJ:n nimellä, mutta kyseessä on täysin relevantti ja kilpailukykyinen vaihtoehto tunnetummille luksusluokan vastamelukuulokkeille. Vastamelu toimii täydellisesti ja soundiltaan se kisaa suosittuja huippumalleja vastaan. Ohjelmisto on fiksu mutta ei kaikkein käytännöllisin, ja useimmat käyttänevät kuulokkeita ilman sovellusta. Hinta on kuitenkin tasolla, joka tekee vakiintuneempien kilpailijoiden haastamisesta hankalaa.

 

Kygo A11 800 scaled 1
(Kuva: Kygo)

Karakter
Kygo A11/800
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikkäät ja mukavat kuulokkeet. Miellyttävä äänikuva. Puheopas on kovaääninen eikä sitä saa pois päältä. Hinta on kalliin puoleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top