Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Denon AH-GC30

Lämmin soundi, hiljainen vastamelu

Denonilla on uusi sotilas vastamelukentällä.

Julkaistu 27.02.2020 - 11:00
Denon AH-GC30
John Hvidlykke & Geir Gråbein Nordby

AH-GC30 huokuu laadukasta mukavuutta aikuiseen makuun. Vankka, harjattua alumiinia oleva panta pitää ovaalit kupit paikoillaan. Pinta on silkkinen, ja panta ja kupit on pehmustettu memory foamilla, joka on päällystetty tekonahalla.

Denon on päätynyt nappeihin kosketusohjauksen sijaan. Kuulokkeissa on viisi nappia, joista useimmilla kaksi toimintoa, joten kaikkien säätöjen muistamisessa voi olla kaamea vaiva.

AH-GC30 on langaton, mutta kuulokkeita voi käyttää myös sisäänrakennetun DA-muuntajan ja USB:n kautta. Akku kestä 20 tuntia vastamelun ja Bluetoothin kanssa.

Mainos

Vastamelulla on kolme asetusta: Plane Mode, City Mode ja Office Mode. Vaikka Sony WH-1000XM3 vaimentaa enemmän melua, liikutaan nyt kuitenkin sellaisella tasolla, jossa lentokoneen huminan sijaan voi keskittyä valittamaan jalkatilasta ja liian kalliista sipseistä.

Mikään vastamelu ei vain vaimenna kohinaa – se vaikuttaa myös soittoon. Etenkin tehokkaimmalla Plane Modella soinnin sävy tummenee. Ilman vastamelua musiikki toistuu intiimisti. Ylempi bassorekisteri ja alempi keskirekisteri soivat täyteläisesti. Diskantti on riittävän erotteleva, joskin jää hiukan basson jalkoihin. Vastamelu vahvistaa tätä vaikutelmaa.

USB-liitäntää käyttäen musiikkiin tulee ylä-ääniin enemmän ilmaa ja basso jämäköityy, mutta AH-GC30:n lämmin profiili säilyy.

Johtopäätökset

Vastamelukuulokkeissa kilpailu on kovaa, ja Denon vastaa kysyntään superlaadukkailla ja mukavilla kuulokkeillaan. Lanseerauksensa jälkeen AH-GC30:n hinta on hieman tippunut, mikä tekee mallista saavutettavamman yhä useammalle.

Äänikuva on lämmin ja tumman puolelle kallistuva, mitä vastamelu vahvistaa. Tässä on kyseessä fiilistelykuulokkeet, jotka vedonnevat etenkin kypsempään makuun.

Denon AH GC30 scaled 1
(Kuva: Denon)

Karakter
Denon AH-GC30
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

USB DAC varmistaa suoran ja pakkaamattoman liitännän. Laadultaan lähes lyömätön. Vastamelu ei ole yhtä tehokas kuin Sonylla ja Bosella. Hitusen tumma soundi. Ääniopas on kammottava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top