Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Acer Predator Galea 350

Kattava kokonaisuus

Testin halvimmassa mallissa on 7.1-surround ja hyvä ääni.

Julkaistu 07.12.2020 - 18:30
Acer Predator Galea 350
John Hvidlykke

Predator Galea 350 on johdollinen peruskuuloke hintaluokkien alapäästä. Acer tarjoaa kuitenkin USB-käyttöä adapterijohdon avulla, johon kuulokkeiden oma plugi liitetään. Virtuaalinen 7.1-surround on myös saatu mahtumaan budjettiin.

Tuotesivulla lukee hienosti näin: ”Form factor: circumaural.” Jos latina on päässyt unohtumaan, niin kyseessä on siis over-ear-malli, joka asettuu korvien ympärille. Istuvuus on mukava ja panta ja pehmusteet päällystetty vaahtomuovilla, joka puolestaan on verhoiltu jollain, joka ei yritäkään näyttää nahalta. Kaikki on tehty muovista, eikä rakenteen laatuvaikutelma ole kovin hyvä. Hintaansa nähden laatu on kuitenkin täysin hyväksyttävä ja muovin ansiosta kuulokkeet ovat toki kevyet.

Perinteiseen tyyliin on kaikki mustaa lukuun ottamatta hopeista Predator-logoa, jollainen koristaa kumpaakin ovaalinmuotoista kuppia. Mikrofoni on lyhyen varren päässä, jonka voi työntää vasempaan kuppiin säilöön.

Mainos

USB-adapteri on pienessä laatikossa johdossa, ja siinä on volyymisäädin, mikrofonin kytkin ja nappi, jolla valitaan kuunneltavan sisällön tyyppi: musiikki, elokuvat tai pelit. Ei ole ihan selvää, mitä nämä asetukset tekevät, mutta ne vaikuttavat toimivilta.

Ei neutraalia ääntä, mutta silti ok

Musiikkiasetuksella ääni on melko neutraali ja laulu toistuu hyvin. Yläpää on hieman vetäytynyt, mutta se toimii. Basso on jokseenkin ontto ilmestys, mutta hintaan nähden ok. Näillä kuulokkeilla ei kannata harrastaa kriittistä musiikin kuuntelua.

Peliasetuksella basso saa lisää pontta, joten räjähdykset pääsevät oikeuksiinsa. Elokuva-asetuksella diskantti korostuu ja virtuaalinen 7.1-surround saa äänen sijoittumaan kaikkialle pään ympärille. Tietenkään elämys ei vastaa kotiteatterin laatua, mutta jos katsoo leffaa PC-näytöltä, toimivat kuulokkeet siinä erinomaisesti.

Johtopäätökset

Acer Predator Galea 350 on testin edullisin malli, mutta rakenne on silti ok ja tarjolla on jopa 7.1-kanavainen surround. Ääni ei ole täydellinen, mutta etenkin pelaamiseen oikein sopiva.

Karakter
Acer Predator Galea 350
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen surround. Ei hankalia säätöjä asennuksen kanssa. Ääni on hiukan ontto, ja laatu paljastaa hinnan.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top