Uutinen

Samsungin designyllätys 2022: The Freestyle

Samsung tuo joka vuosi markkinoille jotakin uutta ja jännittävää. Tänä vuonna luvassa on ainakin The Freestyle -niminen miniprojektori.

Samsungin lifestyle-mallistoon kuuluu jos jonkinmoista erikoisuutta. Innovatiivisten tuotteiden yhdistävä tekijä on ainakin ”The”-alkuinen nimi: on taulutelevisio The Frame, design-tv The Serif, kääntyvä tiktok-tv The Sero ja paljun kylkeen sopiva ulkotelevisio The Terrace. Viime viikon CES-messuilla Samsung esitteli uusimman tulokkaansa mallistoon: kannettavan The Freestyle – minivideoprojektorin.

Jopa 100 tuuman kuva

The Freestyle on todella kompakti projektori, jonka voi ottaa mukaansa minne vain. Se kykenee heijastamaan kuvan ilmeisesti lähes kaikenlaisille pinnoille, mitä helpottaa automaattiset tasaus-, tarkennus- ja keystone-toiminnot – ne säilyttävät kuvan mittasuhteet oikeanlaisina. Projektori on yhteensopiva ulkoisten, USB-PD:tä ja vähintään 50W/20V-ulostuloa tukevien akkujen kanssa, joten sen voi ottaa mukaan vaikka metsäretkelle – laite painaakin vain 830 grammaa.

samsung-the-freestyle-ceiling-989x659 Samsung-The-Freestyle-on-wall-989x659
<
>
180 astetta kääntyvä projektori heijastaa kuvaa lähellä olevalle pinnalle, vaikkapa pöydälle, lattiaan tai kattoon – ilman tarvetta erilliselle valkokankaalle. Kuva: Samsung

 

Hinta ja saatavuus

Samsung The Freestyle tulee ennakkomyyntiin Poweriin ja Giganttiin 24.1.2022, ja saatavilla laite on 14.2. Hintaa projektilla on 1 000 €.

Olemme tietysti jo pyytäneet projektorin testiin, joten pian nähdään, pitävätkö The Freestylen lupaukset paikkansa!

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin: 4 viikkoa vain 4.50 €!
Saat täyden käyttöoikeuden kaikkiin plus-artikkeleihin sekä testiarkistoomme

Jätä kommentti