Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Samsungin designyllätys 2022: The Freestyle

Samsung tuo joka vuosi markkinoille jotakin uutta ja jännittävää. Tänä vuonna luvassa on ainakin The Freestyle -niminen miniprojektori.

forfatter
Julkaistu 15.01.2022 - 07:00

Samsungin lifestyle-mallistoon kuuluu jos jonkinmoista erikoisuutta. Innovatiivisten tuotteiden yhdistävä tekijä on ainakin ”The”-alkuinen nimi: on taulutelevisio The Frame, design-tv The Serif, kääntyvä tiktok-tv The Sero ja paljun kylkeen sopiva ulkotelevisio The Terrace. Viime viikon CES-messuilla Samsung esitteli uusimman tulokkaansa mallistoon: kannettavan The Freestyle – minivideoprojektorin.

Jopa 100 tuuman kuva

The Freestyle on todella kompakti projektori, jonka voi ottaa mukaansa minne vain. Se kykenee heijastamaan kuvan ilmeisesti lähes kaikenlaisille pinnoille, mitä helpottaa automaattiset tasaus-, tarkennus- ja keystone-toiminnot – ne säilyttävät kuvan mittasuhteet oikeanlaisina. Projektori on yhteensopiva ulkoisten, USB-PD:tä ja vähintään 50W/20V-ulostuloa tukevien akkujen kanssa, joten sen voi ottaa mukaan vaikka metsäretkelle – laite painaakin vain 830 grammaa.

samsung-the-freestyle-ceiling-989x659 Samsung-The-Freestyle-on-wall-989x659
<
>
180 astetta kääntyvä projektori heijastaa kuvaa lähellä olevalle pinnalle, vaikkapa pöydälle, lattiaan tai kattoon – ilman tarvetta erilliselle valkokankaalle. Kuva: Samsung

 

Hinta ja saatavuus

Samsung The Freestyle tulee ennakkomyyntiin Poweriin ja Giganttiin 24.1.2022, ja saatavilla laite on 14.2. Hintaa projektilla on 1 000 €.

Olemme tietysti jo pyytäneet projektorin testiin, joten pian nähdään, pitävätkö The Freestylen lupaukset paikkansa!

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Pioneer vai Onkyo kotiteatteriin? Pioneerin ja Onkyon yhteistyön tuloksena lanseerataan kaksi kotiteatterivastaanotinta, jotka tarjoavat melkein kaiken, mistä voi haaveilla.
Kirkasta jättikuvaa laserprojektorilla Ultra short throw-projektorilla saa seinälle heijastettua jättikuvan, joka katoaa, kun projektori ei ole käytössä. Epson EH-LS800:n kuvanlaatu on loistava!
5 vinkkiä soundbarin käyttöönottoon Oletko juuri ostanut uuden soundbarin? Näillä vinkeillä soundbarin käyttöönotto sujuu kuin tanssi.
Google TV kaikille ruuduille Jos kodin äly-tv:n ikä alkaa jo näkyä, voi sille tehdä pikanuorennuksen Googlen mahtavan lisälaitteen avulla.
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Bose Smart Soundbar 600: haastaja Sonos Beamille? Näppärän kokoinen soundbar Atmos-äänellä? Kyllä, kiitos!