Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

DHT-S217: Tyylikäs soundbar-uutuus Denonilta

Kompakti Denon DHT-S217 tarjoaa Dolby Atmos -ääntä ja sisäänrakennetun subwooferin.

forfatter
Julkaistu 21.04.2022 - 11:02

Linjakkaan litteä muotoilu on selvä trendi tämän vuoden soundbareissa, eikä se ole jäänyt huomaamatta Denoniltakaan. Denon on jo julkistanut Atmos-malli DHT-S517:n, ja nyt vuorossa on astetta edullisempi DHT-S217. Myös uutuusmallissa on Dolby Atmos -surroundääni.

Denon DHT S217 SoundBar In Situ 006
Denon DHT-S217 vie todella vähän tilaa, mutta oman subwooferin ansiosta äänen pitäisi silti olla muheva. Kuva: Denon

Denon DHT-S217

Kompaktin kokoinen kaiutin on 89 cm leveä, 12 cm syvä ja vain 6,6 cm korkea. Niinpä se mahtuu useimpien televisioiden alle peittämättä kuvaa. Toki soundbarin saa myös seinälle.

DHT-S217 on varustettu Dolby Atmos -tuella, mutta siinä ei ole varsinaisia korkeuskanavia kuten kalliimmassa DHT-S517-mallissa. Tämä pienempi uutuusmalli on todennäköisesti suunnattu kilpailijaksi kompaktille Sonos Beam (Gen 2) -soundbarille.

kaiutin kytketään televisioon HDMI eARC:n (äänenpalautuskanava) kautta mukana tulevalla HDMI-piuhalla. Laitteessa on myös ylimääräinen HDMI-sisääntulo, joten ulkoisen videolähteen kytkeminen onnistuu myös. Langattomaan musiikin toistoon tarjolla on Bluetooth.

Denon DHT 217 built in subwoofer
Denon DHT 217:n bassoelementit on sijoitettu kaiuttimen pohjaan. Kuva: Denon

Sisäänrakennettu subwoofer

Denon on panostanut siihen, että pieneenkin kotiin sopiva DHT-S217 todella pärjäisi yksistäänkin eli ilman erillistä subwooferia. Asia on ratkaistu kahden alaspäin suunnatun bassoelementin muodossa. Jos bassoa kuitenkin kaipaa vielä enemmän, on laitteessa ulostulo subwooferia varten.

Denon kaiuttimessa on myös erityisiä ääniasetuksia, kuten Dialog Enhancer, jonka luvataan kirkastavan puheentoistoa, sekä Pure, Movie, Music ja Night Mode. Ääntä säädetään mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Hinta ja saatavuus

Denon DHT-S217 on tulossa kauppoihin toukokuun puolivälissä hintaan 269 euroa.

 

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Klipschiltä retrohenkiset aktiivikaiuttimet Klipsch The Sevens ja The Nines ovat langattomia aktiivikaiuttimia, joiden luulisi rokkaavan kunnolla.
Musiikki mukaan suihkuun Ikea Vappeby on pikkuruinen vedenkestävä Bluetooth-kaiutin, joka kulkee helposti mukana minne vain.
Sonoksen uuden sukupolven älykaiuttimet Huhut pitivät paikkansa, ja Sonoksen uudet Era-kaiuttimet tulevat myyntiin 28.3. Saimme jo esimakua äänestä lanseeraustilaisuudessa!
Poikkeuksellistä ääntä pienistä lattiakaiuttimista Älä anna ulkonäön hämätä – Dynaudion kapoiset langattomat kaiuttimet jättävät monet kilpailijat varjoonsa.
Sonos astuu uuteen ulottuvuuteen Monihuonejärjestelmien ja älykaiuttimien kruunu ojennetaan takaisin Sonokselle, jonka uusi sarja lyö äänen suhteen kaikki valmistajan aiemmat tuotteet.
Hifikaiutin pihalle Musiikkia terassille – ympäri vuoden!