Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Boselta kompakti Smart Soundbar 600

Näppärän kokoinen soundbar Atmos-äänellä? Kyllä, kiitos!

/ 14.10.2022 - 10:45
Boselta kompakti Smart Soundbar 600

Bose on viime aikoina tehnyt varsin onnistuneita isoja soundbareja, ja nyt valmistaja esittelee kompaktin kokoisen uutuuden: Smart Soundbar 600.

Bose lupaa 600-mallin tarjoavan poikkeuksellista äänenlaatua kokoonsa nähden. Smart Soundbar 600 asettuu varsin kilpailtuun kategoriaan 550 euron hinnallaan – vastassa ovat muiden muassa Sonos Beam ja Denon DHT-S517.

Bose Smart Soundbar 600 lifestyle e1665491047315

Bose Smart Soundbar 600
Hillityllä mustalla metalliverkolla verhoiltu Bose Soundbar 600 on matala (5,61 cm korkea, 10,39 cm syvä ja 69 cm leveä/pitkä), joten se sopii hyvin useimpien televisioiden alle. Kuva: Bose

Bose Smart Soundbar 600

Soundbarissa on tuki nykyään suositulle Dolby Atmos -ääniformaatille. Kaiutin käyttää myös valmistajan omaaTrueSpace-tekniikkaa, joka analysoi tavallisia ääniraitoja (kuten stereota tai 5.1-ääntä) ja uudelleenmiksaa ne luodakseen laveamman surroundin.

Soundbar kytketään helposti television HDMI eARC- tai optista kaapelia käyttäen. Musiikkia voi suoratoistaa myös Bluetoothin, Wi-Fin, Chromecastin, Spotify Connectin ja Apple AirPlay 2:n kautta.

Lue myös: Bose Smart Soundbar 900 – Isoa tv-ääntä Boselta

Kaiutinkonfiguraatio on 3.1.2 eli soundbarissa on keskikanava, vasen/oikea stereo ja kaksi korkeuskanavaa. Jälkimmäisten tarkoitus on toistaa Atmos-korkeusefektejä. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Sonos Beamista korkeuskanavat puuttuvat ja katon kautta heijastuvat efektit toistetaan niiden sijaan stereokanavista.

Soundbar 600 on yhteensopiva muiden Bosen Smart-sarjan älykaiuttimien kanssa, joten laitteista voi rakennella monihuonejärjestelmän tai kotiteatterin lisäämällä kokonaisuuteen Bosen langattoman subwooferin ja takakaiuttimet. Soundbar on yhdistettävissä myös yhteensopivien Bluetooth-kuulokkeiden tai langattomien kaiuttimien kanssa.

Hinta ja saatavuus

Bose Smart Soundbar 600 tulee myyntiin 24.10.2022 suositushintaan 550 euroa ja on ennakkotilattavissa osoitteesta bose.fi.

Lue myös: Bose Soundbar 700 + Bass Module 700 – Kivenkovaa soundia Boselta

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top