Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Boselta kompakti Smart Soundbar 600

Näppärän kokoinen soundbar Atmos-äänellä? Kyllä, kiitos!

forfatter
Julkaistu 14.10.2022 - 10:45

Bose on viime aikoina tehnyt varsin onnistuneita isoja soundbareja, ja nyt valmistaja esittelee kompaktin kokoisen uutuuden: Smart Soundbar 600.

Bose lupaa 600-mallin tarjoavan poikkeuksellista äänenlaatua kokoonsa nähden. Smart Soundbar 600 asettuu varsin kilpailtuun kategoriaan 550 euron hinnallaan – vastassa ovat muiden muassa Sonos Beam ja Denon DHT-S517.

Bose Smart Soundbar 600 lifestyle e1665491047315

Bose Smart Soundbar 600
Hillityllä mustalla metalliverkolla verhoiltu Bose Soundbar 600 on matala (5,61 cm korkea, 10,39 cm syvä ja 69 cm leveä/pitkä), joten se sopii hyvin useimpien televisioiden alle. Kuva: Bose

Bose Smart Soundbar 600

Soundbarissa on tuki nykyään suositulle Dolby Atmos -ääniformaatille. Kaiutin käyttää myös valmistajan omaaTrueSpace-tekniikkaa, joka analysoi tavallisia ääniraitoja (kuten stereota tai 5.1-ääntä) ja uudelleenmiksaa ne luodakseen laveamman surroundin.

Soundbar kytketään helposti television HDMI eARC- tai optista kaapelia käyttäen. Musiikkia voi suoratoistaa myös Bluetoothin, Wi-Fin, Chromecastin, Spotify Connectin ja Apple AirPlay 2:n kautta.

Lue myös: Bose Smart Soundbar 900 – Isoa tv-ääntä Boselta

Kaiutinkonfiguraatio on 3.1.2 eli soundbarissa on keskikanava, vasen/oikea stereo ja kaksi korkeuskanavaa. Jälkimmäisten tarkoitus on toistaa Atmos-korkeusefektejä. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Sonos Beamista korkeuskanavat puuttuvat ja katon kautta heijastuvat efektit toistetaan niiden sijaan stereokanavista.

Soundbar 600 on yhteensopiva muiden Bosen Smart-sarjan älykaiuttimien kanssa, joten laitteista voi rakennella monihuonejärjestelmän tai kotiteatterin lisäämällä kokonaisuuteen Bosen langattoman subwooferin ja takakaiuttimet. Soundbar on yhdistettävissä myös yhteensopivien Bluetooth-kuulokkeiden tai langattomien kaiuttimien kanssa.

Hinta ja saatavuus

Bose Smart Soundbar 600 tulee myyntiin 24.10.2022 suositushintaan 550 euroa ja on ennakkotilattavissa osoitteesta bose.fi.

Lue myös: Bose Soundbar 700 + Bass Module 700 – Kivenkovaa soundia Boselta

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?
Sonyn suositeltavin soundbar? Sonyn keskitason soundbar vakuuttaa surroundillaan. Mutta pärjääkö HT-A5000 vertailussa Sonos Arciin?
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Vuoden parhaat kaiuttimet 2022-2023 Listasimme parhaat kaiuttimet viimeisen vuoden ajalta, joten olipa sitten ostoslistalla kannettava, jalusta-, lattia-, aktiivi-, passiivi- tai langaton kaiutin, kannattaa lukaista ensin tämä läpi!