Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Klipsch Flexus: Luvassa muhkeaa leffaääntä?

Klipsch ja Onkyo löivät hynttyyt yhteen, ja pian pääsemme kuulemaan yhteistyön tulokset Flexus-sarjan soundbarien muodossa.

/ 30.01.2024 - 12:05
Klipsch Flexus: Luvassa muhkeaa leffaääntä?

Klipsch ja Onkyo ovat molemmat tunnettuja tekijöitä kaiutin- ja kotiteatterimaailmassa, ja nyt jättiläiset ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet uuden Dolby Atmos -yhteensopivan soundbar-malliston nimeltään Flexus Sound System.

Flexus-sarjan soundbareissa käytetään Onkyon elektroniikkaa, sillä valmistaja on erikoistunut surroundvahvistimiin ja prosessoreihin. Mallisto julkistettiin äskettäin CES 2024 -messuilla ja mallien odotetaan saapuvan kauppoihin keväämmällä.

Klipsch Flexus Core 200 ja Flexus Core 100

Kaiutinvalmistaja Klipsch ja elektroniikkaekspertti Onkyo mainitaan usein samassa lauseessa, sillä perinteiset brändit kuuluvat nykyään kumpikin Premium Audio Companyyn. Klipsch on toistaiseksi ollut niukkasanainen uutuusmallien teknisten tietojen esittelyssä, mutta soundbarien kerrotaan käyneen läpi pitkät ja vaativat laatutestit. Sarja koostuu kahdesta mallista, joissa kummassakin on Dolby Atmos -ääni: Flexus Core 100 ja Flexus Core 200.

Web-Ready-Klipsch-Flexus-CORE_100-Hero Web-Ready-Klipsch-Flexus-CORE_200-Hero
<
>
Klipsch Flexus Core 100

Core 200 on 3.1.2-konfiguraation kaiutin, jossa on kolme 2 1/4″ täysrekisterielementtiä ja diskanttielementti. Korkeuskanavina on kaksi 2 1/4″-elementtiä, ja lisäksi löytyy kaksi 4-tuumaista bassoelementtiä. Pienempi Core 100 edustaa yksinkertaisempaa 3.1-konfiguraatiota eli siinä on vähemmän kaiutinelementtejä.

Soundbar-mallit voi täydentää ostamalla erikseen samantyyliset langattoman subwooferin (Sub 100) ja langattomat takakaiuttimet (Surr 100). Lisäkaiuttimet käyttävät langattomaan äänensiirtoon Bluetoothia ja mukana tulevaa USB-dongelia. Myös RCA-subwooferulostulo löytyy, joten mukaan voi kytkeä vieläkin enemmän bassoa – kuten Klipschin fanit usein haluavatkin!

Valitettavasti emme ehtineet kuulla kaiuttimia paikan päällä CES 2024 -messuilla, mutta odotamme pääsevämme testaamaan nämä, kunhan ne tulevat saataville. Yleisön ja lehdistön palaute messuilla vaikutti kuitenkin lupaavalta: Flexus-sarja sai useita Best of CES -palkintoja.

Web-Ready-Klipsch-Flexus-SUB_100-Hero Web-Ready-Klipsch-Flexus-SURR_100-Hero
<
>
Klipsch Flexus Sub 100 (Alle foto: Klipsch)

 

Hinnat ja saatavuus

Klipsch Flexus -sarja tulee Eurooppaan ja Pohjoismaihin saataville huhtikuussa 2024. Eurohintoja ei vielä ole vahvistettu, mutta dollarihinnoista päätellen Core 200 ja Core 100 voivat olla kiinnostava vaihtoehto Sonos Beamille ja muille vakiintuneille suosikeille – kunhan äänenlaatu vastaa odotuksia!

Klipsch Flexus Core 100 Soundbar 299 $

Klipsch Flexus Core 200 Soundbar 449 $

Klipsch Flexus Surround 100 249 $

Klipsch Flexus Sub 100 299 $

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top