Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Pienempi bassokaiutin: Sonos Sub Mini

Mikäli Sonoksen omaa sovellusta on uskominen, on valmistajan mallisto täydentymässä uudella, pienemmällä subwooferilla.

forfatter
Julkaistu 03.12.2021 - 07:00

Sonoksen käyttäjät ovat pitkään kaivanneet kompaktia ja edullista subwooferia mallistoon, ja nyt näyttää siltä, että Sonos aikoo vastata toiveeseen: uusi malli, nimeltään Sonos Sub Mini, on tuloillaan. Julkistus on tehty ilmeisesti vähän vahingossa Sonoksen sovelluksessa, kirjoittaa The Verge.

Lue myös: Sonos Beam (Gen 2) – Minisoundbareista paras

Sonos Sub Mini – pieni lieriö

Sonos tarjoaa langattomia kaiuttimia ja soundbareja joka lähtöön, mutta mallistossa on tähän saakka ollut vain yksi subwoofer, Sonos Sub, joka on ehtinyt jo kolmanteen sukupolveensa. Se on mainio kumppani moneen käyttöön, mutta myös melko kallis investointi, joka vie tilaakin. Sonos Sub tuntuu vähän liioittelulta etenkin pienempien soundbarien, kuten Beamin kanssa.

Eräs Reddit-käyttäjä oli huomannut uuden Sub Minin Sonoksen sovelluksesta, josta voi lisätä subwooferin järjestelmään. Sovelluksessa Miniä kuvataan pieneksi ja lieriömäiseksi subwooferiksi, joten se eroaa selvästi jo tutuksi tulleesta, kulmikkaasta Sub-mallista.

 

svs pc 2000 front back
Uutta subwooferia kuvataan muodoltaan lieriöksi, kuten tämä SVS:n 12-tuumainen PC12-NSD, vaikkakin Mini lienee huomattavasti pienempi!

Hinta ja saatavuus

Sonos Sub Minin hintaa ei vielä ole julkistettu, mutta sen voisi odottaa olevan merkittävästi edullisempi kuin 850 euron hintainen Sub-malli. Tietoa siitäkään, milloin uutuutta sopii odottaa markkinoille, ei ole. Kysyimme lisätietoja Sonoksen Pohjoismaiden PR-osastolta ja palaamme lisätietojen kera heti, kun sellaisia saamme!

Lue myös: Sonos Arc, Sub (Gen 3) + 2x One SL – Sonoksen parasta kotiteatteriääntä

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Kirkasta jättikuvaa laserprojektorilla Ultra short throw-projektorilla saa seinälle heijastettua jättikuvan, joka katoaa, kun projektori ei ole käytössä. Epson EH-LS800:n kuvanlaatu on loistava!
5 vinkkiä soundbarin käyttöönottoon Oletko juuri ostanut uuden soundbarin? Näillä vinkeillä soundbarin käyttöönotto sujuu kuin tanssi.
Google TV kaikille ruuduille Jos kodin äly-tv:n ikä alkaa jo näkyä, voi sille tehdä pikanuorennuksen Googlen mahtavan lisälaitteen avulla.
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Bose Smart Soundbar 600: haastaja Sonos Beamille? Näppärän kokoinen soundbar Atmos-äänellä? Kyllä, kiitos!
Porschelta kaksi uutta soundbaria Vapiskaa, Sonos ja Samsung! Porschen uusi soundbar kiihdyttää jo kulman takana.