Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

LB Ääni & Kuva palkitsi vuoden parhaat tuotteet 2022-2023

Etsitkö uutta televisiota, kuulokkeita tai kaiuttimia? Valitsimme parhaat tänä vuonna testaamamme tuotteet ja listasimme vinkit ostoksille!

forfatter
Julkaistu 01.11.2022 - 12:15

LB Ääni & Kuvan toimitus testaa vuosittain yli 450 erilaista kodinelektroniikkatuotetta – enemmän kuin moni suurempi kansainvälinen media!

Onkin aina jännittävää nähdä, mitkä tuotteet toimittajat palkitsevat tästä laajasta joukosta Vuoden parhaan tittelillä.

Viime viikkoina toimittajamme ovat käyneet läpi viimeisen vuoden aikana testaamansa tuotteet ja valinneet niistä ehdokkaat ja voittajat tämän hetken parhaiksi tuotteiksi omissa kategorioissaan.

Olemme koonneet yli 150 tuotetta, joista valitsimme noin 50 voittajaa eri tuote- ja hintaryhmistä. Olemme myös valikoineet vuoden parhaan elokuvan ja tv-sarjan sekä antaneet vuoden kunniamaininnan ihailtavalle yritykselle.

Suosituksemme perustuvat toimittajiemme vuosien kokemukseen, ja jokainen ehdokas ja voittaja on käynyt läpi tarkat testikriteerimme.

Lukijoidemme valintapäätöksiä helpottamaan olemme lisäksi tehneet jokaisen tuotekategorian yhteyteen pienen oppaan, jonka avulla osaa kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin ennen ostohousujen kaivamista kaapista.

Joten etsitpä sitten uutta televisiota, kuulokkeita, soundbaria, kameraa tai kännykkää, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon valitsemiemme voittajien joukosta. Luota meihin – me olemme testanneet nämä kaikki sinun puolestasi!

Katso kaikki voittajat täältä!

Lehdistötiedote


Viimeisimmät artikkelit:

Kun vain paras on kyllin hyvää Etsitkö uutta televisiota, kuulokkeita tai kaiuttimia? Valitsimme parhaat tänä vuonna testaamamme tuotteet ja listasimme vinkit ostoksille!
Älypalovaroitin vanhoihin asuntoihin Schneider Electric lanseeraa langattoman palovaroittimen, joka viestii puhelimen kautta ja hälyttää tietysti äänekkäästi havaitessaan savua ja lämpöä.
Mistä haluaisit lukea enemmän? Kolme vuosikymmentä hifiä, kuluttajaelektroniikkaa ja uusia teknologioita – millaista kehitystä olemmekaan päässeet todistamaan! Auta meitäkin kehittymään ja vastaa jutun lopussa mielipidekyselyyn.
Erikoisten vempaimien CES 2022 Las Vegasin CES-messuilla esitellään paljon uusia innovaatioita ja isoja keksintöjä – ja välillä vähän outojakin juttuja.
CES 2022: mitä odotamme vuoden suurimmilta tekniikkamessuilta? Viime vuonna CES-messut järjestettiin digitaalisesti, mutta näillä näkymin CES 2022 tulee olemaan jälleen fyysinenkin tapahtuma, ja luvassa on monia kiinnostavia julkistuksia.
Netgear Orbi 960: maailman nopein mesh? WiFi 6E mahdollistaa verkkoyhteyden 6 GHz:n taajuudella, ja ensimmäinen sitä tukeva mesh-reititin on Netgear Orbi RBKE960.