Testissä : Marshall Stanmore II Voice Google Assistant

Kirjahylly konserttisalina

Marshall soi väkevämmin kuin vastustajansa, mutta ei äänen tasapainoisuuden kustannuksella.

Marshall Stanmore II Voice Google Assistant

Ääni & Kuva kiteyttää

Muut kuulemamme älykaiuttimet eivät pysty Marshallin äänenpaineeseen. Vielä hienompaa on, että soundi on tasapainossa ja toimii myös hiljaisemman musiikin kanssa.
Soundi voi tuntua kovahkolta, eikä Marshallin ulkonäkö ole kaikkien mieleen.
Tyyppi: Langaton älykaiutin

Puheohjaus: Google Home

Langaton käyttö: Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast

Liitännät: 3,5 mm, RCA

Kaiutinelementit: 5,5-tuumainen basso, 2 x ¾-tuumainen diskantti

Mitat: 35 x 19,5 x 18,5 cm

Väri: Musta

Verkkosivusto: www.marshallheadphones.com

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Marshall Stanmore II Voice näyttää saman valmistajan kitaravahvistimelta. Siihen on helppo muodostaa viha-rakkaussuhde, mutta tietyntyylisissä kodeissa se on ehdottomasti oikea valinta. Nyt kaiuttimesta on saatavilla Google Assistantia hyödyntävä versio, jonka saa liitettyä osaksi Google Home -järjestelmää. Alexa-versiokin löytyy, joten ole tarkkana ostoksilla!

Stanmore II Voice on luokkansa suurimpia ja tämän testin ehdottomasti suurin kaiutin. Koossa on etua: kaiuttimeen mahtuu 5-tuumainen basso ja kaksi diskanttielementtiä, joten stereosoitto onnistuu. 80 watin vahvistintehoa ja 107 dB:n maksimiäänenpaine takaavat hyvän murinan.

Marshallin soundi onkin voimakas. Olipa soittolistalla AC/DC tai Ariana Grande, saa kaiutin musiikista enemmän mahtia irti kuin muut saman luokan laitteet. Basso ei murise yhtä syvältä kuin Applen HomePodissa, ja samaa vaivaa bassokitaran ja laulun matalimpia ääniä. Applen kaiutin on myös diskantissa hienostuneempi. Marshallin keskibassoäänet ovat kuitenkin omaa luokkaansa. Ääni on lisäksi riittävän tasapainoinen toimiakseen akustisen musiikin kuunteluun, jolloin Stanmore II:n tehot tulevat erityisen voimalla esiin. Tämä on ensimmäinen testaamamme älykaiutin, joka pystyy melkein korvaamaan stereokaiuttimet, ainakin pienessä olohuoneessa.

Johtopäätökset

Ulkonäkö on kuin kitaravahvistimella, ja tehoja enemmän kuin muilla pienehköillä älykaiuttimilla. Marshall Stanmore II Voicen äänenlaatu on parempi kuin muilla. Kaiuttimesta löytyy versio sekä Google- että Amazon-puheohjaukselle. Soundi on karskinpuoleinen mutta rokkaa! Silti ääni on hyvin tasapainossa ja sopii myös akustiseen musiikkiin. Tämä on viihdettä jos mikä!

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Sony A85 on läpeensä erinomainen OLED-televisio, jonka kaunis kuvanlaatu ja selkeä ääni ihastuttavat.
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös