Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: Marshall Stanmore II Voice Google Assistant

Kirjahylly konserttisalina

Marshall soi väkevämmin kuin vastustajansa, mutta ei äänen tasapainoisuuden kustannuksella.

Julkaistu 25.04.2019 - 10:56
Marshall Stanmore II Voice Google Assistant
Geir Gråbein Nordby

Marshall Stanmore II Voice näyttää saman valmistajan kitaravahvistimelta. Siihen on helppo muodostaa viha-rakkaussuhde, mutta tietyntyylisissä kodeissa se on ehdottomasti oikea valinta. Nyt kaiuttimesta on saatavilla Google Assistantia hyödyntävä versio, jonka saa liitettyä osaksi Google Home -järjestelmää. Alexa-versiokin löytyy, joten ole tarkkana ostoksilla!

Stanmore II Voice on luokkansa suurimpia ja tämän testin ehdottomasti suurin kaiutin. Koossa on etua: kaiuttimeen mahtuu 5-tuumainen basso ja kaksi diskanttielementtiä, joten stereosoitto onnistuu. 80 watin vahvistintehoa ja 107 dB:n maksimiäänenpaine takaavat hyvän murinan.

Marshallin soundi onkin voimakas. Olipa soittolistalla AC/DC tai Ariana Grande, saa kaiutin musiikista enemmän mahtia irti kuin muut saman luokan laitteet. Basso ei murise yhtä syvältä kuin Applen HomePodissa, ja samaa vaivaa bassokitaran ja laulun matalimpia ääniä. Applen kaiutin on myös diskantissa hienostuneempi. Marshallin keskibassoäänet ovat kuitenkin omaa luokkaansa. Ääni on lisäksi riittävän tasapainoinen toimiakseen akustisen musiikin kuunteluun, jolloin Stanmore II:n tehot tulevat erityisen voimalla esiin. Tämä on ensimmäinen testaamamme älykaiutin, joka pystyy melkein korvaamaan stereokaiuttimet, ainakin pienessä olohuoneessa.

Mainos

Johtopäätökset

Ulkonäkö on kuin kitaravahvistimella, ja tehoja enemmän kuin muilla pienehköillä älykaiuttimilla. Marshall Stanmore II Voicen äänenlaatu on parempi kuin muilla. Kaiuttimesta löytyy versio sekä Google- että Amazon-puheohjaukselle. Soundi on karskinpuoleinen mutta rokkaa! Silti ääni on hyvin tasapainossa ja sopii myös akustiseen musiikkiin. Tämä on viihdettä jos mikä!

Karakter
Marshall Stanmore II Voice Google Assistant

Ääni & Kuva kiteyttää

Muut kuulemamme älykaiuttimet eivät pysty Marshallin äänenpaineeseen. Vielä hienompaa on, että soundi on tasapainossa ja toimii myös hiljaisemman musiikin kanssa. Soundi voi tuntua kovahkolta, eikä Marshallin ulkonäkö ole kaikkien mieleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Kannettava retrokaiutin

Soiva pokaali

Tässäkö haastaja Sonos Beamille?

Vertailussa edulliset soundbarit

Kotiteatteri kainaloon ja menoksi

Mikä äänikuva!

Ääni & Kuva
Scroll to Top