Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Wilfa Creek Circulator SVS-1200S

Luotettava kokkausapuri

Ymmärrettävät ohjeet tekevät Wilfan sirkulaattorista luotettavan keittiöapulaisen.

Julkaistu 09.04.2024 - 08:00
Wilfa Creek Circulator SVS-1200S
Jonas Ekelund

Wilfa on pohjoismainen merkki, joka on ollut toiminnassa jo 75 vuoden ajan – jotenkin se tuntuu luotettavammalta kuin vain netistä ostettavat kiinalaismerkit. Wilfalla on sitä paitsi 5 vuoden takuu. Sirkulaattoreiden lisäksi Wilfalla on myös vakuumikoneita, ja ostamalla molemmat pakettina laitteet saa hieman edukkaammin. Lisäksi merkin valikoimiin kuuluu kaikenlaista kodin vempainta airfryerista kahvinkeittimeen ja ilmanpuhdistimesta robotti-imuriin.

SVS 1200S Creek SousVideSirkulator Wilfa FrontinWater
Kuva: Wilfa

Rakenne ja toiminta

Wilfan laite on Silvercrestin tapaan kokoa isompi kuin vertailun muut sirkulaattorit. Laite kiinnitetään astiaan ruuvattavalla kiinnikkeellä, joka on työläämpi kuin napsautettavat versiot, mutta mahdollistaa toisaalta säädön korkeussuunnassa, jolloin laite sopii useampaan astiaan. Rakenne vaikuttaa laadukkaammalta kuin iVides. Alaosan saa irrotettua lämmittimen puhdistamista varten. Harvinaislaatuisesti Wilfan laitteella pyörimissuuntaa voi vaihtaa, mikä suojelee herkkiä raaka-aineita ja estää vakuumipakkausta tukkimasta pyörrettä.

wilfa display scaled
Selkeä näyttö ja kunnon napit. Kuva: Jonas Ekelund

Käyttö

Symbolit ovat erittäin selkeät ja näytöltä näkee kaiken tarvittavan. On mukavaa, että näyttö on jaettua kahtia siten, että samanaikaisesti näkee sekä veden nykyisen lämpötilan että asetetun tavoitelämpötilan. Napit ovat kunnolliset ja helpottavat käyttöä, kun ei tarvitse tihrustaa kosketusnäyttöä säätöjen tekemistä varten. Ainoa työläs vaihe laitteen käytössä on sen ruuvaaminen astiaan ja lopuksi jälleen irti siitä. Plussaa siitä, että Wilfan käyttöohjeet löytyvät kummallakin kotimaisella kielellä.

Mainos
wilfa disassembled scaled
Pyörteen suuntaa voi muuttaa. Metallinen pyörä tuntuu kestävältä. Kuva: Jonas Ekelund

Kypsennys

Sovellusta ei ole, joten sopivat lämpötilat ja kypsennysajat pitää itse tarkistaa netistä. Jos printtaa keittiöön muistilapun yleisimmistä ohjeista, pääsee pitkälle. Wilfa asettuu lämmitysnopeudeltaan keskikastiin ja pitää valitun lämpötilan vakaana. Wilfan sirkulaattori on vertailun ainoa malli, jonka lämpötilan voi kalibroida lämpömittaria käyttäen. Pro-meininkiä!

wilfa mount scaled
Ruuvattava kiinnike on vähän työläs, mutta luotettava. Kuva: Jonas Ekelund

Yhteenveto

Wilfan sirkulaattori on luotettava apuri, joka ei herätä huomiota erikoisilla ominaisuuksilla. Sovellusta ei ole, vaan kaikkea säädetään laitteesta itsestään. Napit ovat selkeämmät kuin kilpailijoilla, ja näytöltä näkee kaiken tarvittavan kerralla. Lämpeneminen on melko nopeaa, ja lämpötilan voi kalibroida. Wilfa vaikuttaa laitteelta, joka palvelee kotikeittiössä vuosia.

sous vide temperature
Tehokkuus riippuu sirkulaattorin tehosta. Aika mitattu kylmästä vedestä 55-asteiseksi lämmittämiseen. Kuva: L&B Home

Karakter
Wilfa Creek Circulator SVS-1200S
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Lämpötilan voi kalibroida! Suomenkieliset käyttöohjeet. Pyörteen suuntaa voi vaihtaa. Selkeät napit ja hyvä näyttö. Helppo puhdistaa. Laadukkaan oloinen, pitkä takuuaika. Kiinnitys astiaan on hieman työlästä. Sovellus olisi ollut kiva lisä tässä hintaluokassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sunnuntaiaamut on pelastettu!

Kaksi robottia kaksintaistelussa: kumpi siivoaa paremmin?

Freo X Ultra auttaa mutta ei tee kaikkea puolestasi

Vertailussa sähköhammasharjat: puhtaammat ja terveemmät hampaat!

Nothing uusi, halvempi puhelin

Sydän paikallaan

Ääni & Kuva
Scroll to Top