Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Uusi Steelseries-pelikuulokemallisto

Steelseries Arctis Nova 1, 3 ja 7 jatkavat suositun Arctis-pelikuulokeperheen jalanjäljissä.

/ 30.08.2022 - 13:20
Uusi Steelseries-pelikuulokemallisto
arctis nova family tech lineup 1 3 7
Steelseries Arctis Nova 1, 3 ja 7. Kuva: Steelseries

Tanskalainen Steelseries valmistaa kaikenlaisia varusteita pelaamiseen – nyt myös kaiuttimia – mutta parhaiten brändi tunnetaan kuulokkeistaan. Arctic-sarjan kuulokkeet ovat jo vuosia olleet menestys, myös kriitikoiden kirjoissa.

Nyt Steelseries esittelee jatkajan Arctis-perhelle. Uusi mallisto on loogisesti nimeltään Arctis Nova ja mallit ovat nimeltään Arctis Nova 1, Arctis Nova 3 ja Arctis Nova 7. Myös ammattilaiskäyttöön on tehty malli nimeltään Arctis Nova Pro, ja se meillä onkin jo testattavana.

arctis nova 7 black life desk horizontal
Arctis Nova 7. Kuva: Steelseries

Arctis Nova 7:n luvataan venyttävän pelikuulokkeille asetettujen odotusten rajoja äänenlaadun suhteen. Testattuamme useimpia Steelseriesin aiempia pelikuulokemalleja, olemme tästä väitteestä jopa hieman innoissamme. Ohjelmistopuolella luvassa on 360 asteen tilaääntä Sonar Audio Softwaren kautta. Kuulokkeiden ääntä voi miksata itse parametrisellä taajuuskorjaimella, joka tarjoaa laajemmat säätömahdollisuudet kuin moni muu kuulokemalli.

Arctis Nova 7 on varustettu sekä 2,4 GHz:n että Bluetooth-hteydellä, joten kuulokkeet voivat olla kytkettynä samanaikaisesti sekä tietokoneeseen että puhelimeen.

Arctis Nova 1- ja Arctis Nova 3-malleista kerrotaan vähemmän, mutta ainakin tiedämme, että kumpikin on langallinen malli, ja Arctis Nova 3 on varustettu RGB-valoilla.

Hinnat ja saatavuus

Steelseries Arctis Nova -malliston kuulokkeet ovat kaupoissa nyt seuraavin suositushinnoin:

  • Nova 1 – 70 €
  • Nova 3 – 110 €
  • Nova 7 – 200 €
John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edullista vastamelua

Nothingin uusi sukupolvi

Edulliset vastamelunapit

Audio-Technica panostaa täyslangattomaan äänenlaatuun

Uusi vastamelukuuloke Yamahalta

James Bond -erikoisversio B&W:ltä

Scroll to Top