Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Sony WF-C700N

Värikkäät vastamelukuulokkeet tyylitietoisille.

/ 05.04.2023 - 09:17
Sony WF-C700N

Uusi WF-C700N on Sonyn edullisemman pään valikoimaa täyslangattomien vastamelukuulokkeiden mallistossa. Se on toiminnoiltaan hieman edistyksellisempi kuin WF-C500 ja on saatavilla mustan ja valkoisen lisäksi pastellisen vihreän ja violetin sävyissä.

Mikä tärkeintä, Sony on varustanut mallin Adaptive Sound Control -vastamelulla, joka sopeuttaa vastamelun määrän ympäristön äänien mukaan. Jos siis istuu junassa, pyrkii vastamelu vaimentamaan ulkopuolisia ääniä mahdollisimman paljon, kun taas vaikkapa metsässä vaimennus on vähäisempää.

Tarpeen mukaan voi aktivoida Ambient Sound Moden, joka puolestaan päästää ympäristön äänet kuulokkeista läpi, jolloin kuulokenappeja ei tarvitse riisua kuullakseen jotain. Sen ansiosta puhuminen muiden kanssa onnistuu helpommin.

sony wf c700n blue
WF-C700N. Kuva: Sony

Kuulokkeissa on myös Sonyn oma DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), jonka tehtävä on tasapainottaa 5-millisten elementtien sointia.

Sonyn Headphones Connect -sovelluksessa voi valita mieluisen EQ-asetuksen. Sovelluksessa myös säädetään vastamelu ja valitaan Multipoint-yhteys, joka on tulossa saataville kesän aikana laiteohjelmistopäivityksen myötä.

Multipointin ansiosta kuulokkeisiin voi yhdistää kaksi Bluetooth-laitetta, jolloin kuulokkeilla voi striimata musiikkia kannettavalta ja vastata puhelimeen samanaikaisesti.

Sony WF-C700N on nyt saatavilla 130 euron suositushintaan, samoin kuin WH-1000XM5-sankakuulokkeet uudessa Midnight Blue -värissä. Niiden hinta on 420 euroa.

WH 1000XM5 keyvisual midnightblue Large scaled
WH-1000XM5 Midnight Blue -sävyssä. Kuva: Sony

 

Lue myös: Sony WF-C500 – Näin se homma toimii

Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top