Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Steelseries laajentaa kaiuttimiin

Steelseriesin kuulokkeet ovat meille tuttuja, mutta nyt pelaajilla on mahdollisuus nauttia äänestä myös pienten pöytäkaiuttimien kautta.

/ 26.08.2022 - 09:16
Steelseries laajentaa kaiuttimiin

Tanskalainen Steelseries tunnetaan pelilaitteistaan ja olemmekin testanneet valmistajalta useita pelikuulokkeita, usein oikein hyvin tuloksin.

Lue myös: SteelSeries Arctis Pro Wireless – Täydellisesti hallinnassa

Nyt Steelseries tuo mallistoonsa myös tietokonekaiuttimet. Kaiutinkokoonpanot ovat nimeltään Arena 3, Arena 7 ja Arena 9. Arena 3 on stereokaiutinpari, Arena 7 2.1-konfiguraatio eli siinä on kahden kaiuttimen lisäksi subwoofer, ja Arena 9 on kattava 5.1-surroundjärjestelmä.

arena 9 hero
Steelseries Arena 9. Kuva: Steelseries

Arena 7 ja Arena 9 on varustettu kompakteilla 2-tie-etukaiuttimilla, joissa on 4-tuumainen basso/keskirekisterielementti kuitukalvolla ja silkistä valmistettu kupolidiskantti. Subwooferissa on 6,5-tuumainen alaspäin suunnattu bassoelementti. Arena 9 -kokonaisuudessa samoja 2-tiekaiuttimia käytetään myös taka- ja keskikaiuttimina.

Halvempi Arena 3 koostuu 4-tuumaisilla elementeillä varustetuista kaiuttimista, ja diskanttielementin paikalla näkyy olevan bassorefleksiportti.

arena 3 tech drivers wide
Steelseries Arena 3. Kuva: Steelseries

Tiedotteessa ei mainita mitään vahvistintehosta, taajuusalueesta tai enimmäisäänenpaineesta, mutta sen sijaan kerrotaan, että kaiuttimia voi ohjata Sonar Audio -ohjelmistolla.

Hinnat ja saatavuus

Kaiuttimet ovat nyt kaupoissa ja suositushinnat ovat seuraavat:

Arena 3: 150 €

Arena 7: 330 €

Arena 9: 600 €.

 

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

KEFin halvempi olohuonekaiutin

Seinäkaiutin Samsung The Frame -sarjaan

LG DukeBox - nykypäivän jukebox

Bosen lippulaivauutuus: Smart Ultra Soundbar

Ääni & Kuva
Scroll to Top