Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Steelseries laajentaa kaiuttimiin

Steelseriesin kuulokkeet ovat meille tuttuja, mutta nyt pelaajilla on mahdollisuus nauttia äänestä myös pienten pöytäkaiuttimien kautta.

forfatter
Julkaistu 26.08.2022 - 09:16

Tanskalainen Steelseries tunnetaan pelilaitteistaan ja olemmekin testanneet valmistajalta useita pelikuulokkeita, usein oikein hyvin tuloksin.

Lue myös: SteelSeries Arctis Pro Wireless – Täydellisesti hallinnassa

Nyt Steelseries tuo mallistoonsa myös tietokonekaiuttimet. Kaiutinkokoonpanot ovat nimeltään Arena 3, Arena 7 ja Arena 9. Arena 3 on stereokaiutinpari, Arena 7 2.1-konfiguraatio eli siinä on kahden kaiuttimen lisäksi subwoofer, ja Arena 9 on kattava 5.1-surroundjärjestelmä.

arena 9 hero
Steelseries Arena 9. Kuva: Steelseries

Arena 7 ja Arena 9 on varustettu kompakteilla 2-tie-etukaiuttimilla, joissa on 4-tuumainen basso/keskirekisterielementti kuitukalvolla ja silkistä valmistettu kupolidiskantti. Subwooferissa on 6,5-tuumainen alaspäin suunnattu bassoelementti. Arena 9 -kokonaisuudessa samoja 2-tiekaiuttimia käytetään myös taka- ja keskikaiuttimina.

Halvempi Arena 3 koostuu 4-tuumaisilla elementeillä varustetuista kaiuttimista, ja diskanttielementin paikalla näkyy olevan bassorefleksiportti.

arena 3 tech drivers wide
Steelseries Arena 3. Kuva: Steelseries

Tiedotteessa ei mainita mitään vahvistintehosta, taajuusalueesta tai enimmäisäänenpaineesta, mutta sen sijaan kerrotaan, että kaiuttimia voi ohjata Sonar Audio -ohjelmistolla.

Hinnat ja saatavuus

Kaiuttimet ovat nyt kaupoissa ja suositushinnat ovat seuraavat:

Arena 3: 150 €

Arena 7: 330 €

Arena 9: 600 €.

 

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Testasimme B&O:n mahtavimman soundbarin Bang & Olufsenin uusin luomus Beosound Theatre on ehdottomasti hienoimpia soundbareja, jonka olemme nähneet ja kuulleet. Mutta hirvittävän kalliskin se on!
5 vinkkiä soundbarin käyttöönottoon Oletko juuri ostanut uuden soundbarin? Näillä vinkeillä soundbarin käyttöönotto sujuu kuin tanssi.
Nostalgiakaiuttimet herrain salonkiin Elipson Heritage XLS 11 on ranskalainen, mutta näyttää stereoiden kulta-ajan jenkiltä.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?