Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Guide

Suoratoistopalveluiden sarjauutuudet lokakuulle 2021: Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Nordic, Apple TV+, Paramount+, Viaplay

Listasimme kiinnostavimmat lokakuussa ilmestyvät sarjat ja elokuvat suoratoistopalveluiden valikoimista. Tässä kuussa uutta on myös HBO Nordicin muuttuminen HBO Maxiksi!

/ 06.10.2021 - 08:30
Suoratoistopalveluiden sarjauutuudet lokakuulle 2021: Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Nordic, Apple TV+, Paramount+, Viaplay

Syksy on siitä mukavaa aikaa, että kun ulkona sataa, tuulee ja on harmaata, on täydellisen sallittua jäädä sisälle nauttimaan televisioviihteestä.

Suoratoistopalveluissa kauden merkitystä sohvankulutuksen kannalta ei ehkä ole ymmärretty, sillä lokakuussa julkaistaan varsin maltillisesti uusia kiinnostavia sarjoja.

Ja jos muuten tuntuu siltä, että omasta striimauspalvelusta ei löydy enää mitään katsottavaa, suosittelemme repäisemään ja lähtemään pitkästä aikaa elokuvateatteriin. Tämän hetken tarjonnasta sillä saralla LB Ääni ja Kuvan toimitus suosittelee ehdottomasti uutta Bondia eli No Time to Die -elokuvaa!

Disney+

Disneyn suoratoistopalveluun on luvassa syksyn mittaan monenlaista, joista lokakuussa julkaistaan useampikin kiintoisa uutuus.

Reservation Dogs. Lupaavassa uutuussarjassa seurataan oklahomalaisessa reservaatissa kasvavia intiaaninuoria. Ensi-ilta 13.10.

American Horror Story, kausi 10. Double Feature, julkaistaan 20.10. Ryan Murphyn 10. kaudella kipuileva kirjailija muuttaa raskaana olevan vaimonsa sekä tyttärensä kanssa pieneen rannikkokylään talveksi. Eristäytyneen pikkukaupungin asukkaat paljastavat muuttajille pian todellisen luonteensa…

Jos mahtava Marvel-leffa Black Widow on vielä näkemättä, voi sen striimata ilmaiseksi 6.10. alkaen Disney+ -palvelusta.

Perheen nuorisoa kiinnostanee 13.10. alkava Just Beyond antologiasarja. R. L. Stinen kirjoihin pohjautuvat, todellisuuden rajoja venyttävät tarinat hämmästyttävät ja herättävät ajatuksia. Joka jaksossa seurataan uusia hahmoja, joiden on selviydyttävä noitien, avaruusolioiden, kummitusten ja rinnakkaistodellisuuksien maailmassa.

Uutuuksien lisäksi Disney julkaisee elokuva-arkistoonsa Nicolas Cagen tähdittämän The Rock – Paluu helvettiin -elokuvan vuodelta 1996 (tulossa 8.10.) sekä toimintakomediaklassikot Kyttäyskeikka (Stakeout) ja Toinen kyttäyskeikka (Another Stakeout), jotka julkaistiin palveluun heti lokakuun alussa.

Netflix

Suosikkipalvelun tarjontaan ei ole tulossa suuria hittejä lokakuussa, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoisia sarjoja on silti luvassa.

Jo nyt striimattavissa on Jake Gyllenhaalin tähdittämä The Guilty -elokuva. Katselusuositus!

Juuri julkaistu draamasarja Maid on ainakin näyttelijöidensä puolesta lupaava: pääosissa Margaret Qualley, Billy Burke ja Andie MacDowell.

https://youtu.be/tGtaHcqsSE8

Kannattaa katsoa myös The Billion Dollar Code (7.10.) sekä Army of Thieves (29.10.), joka sijoittuu aikaan ennen Zack Snyderin Army of The Dead -elokuvan tapahtumia.

Myös saksalainen komedia The Four of Us näyttää katsomisen arvoiselta, tulossa 15.10.

Prime Video

Amazonin suoratoistopalvelu ihastuttaa ainakin kauhun ystäviä tuomalla 15.10. ohjelmistoon I Know What You Did Last Summer -elokuvan.

Romantikkojen katselulistalle yltää draamakomedia The Pursuit of Love (8.10.).

Kristen Bell ja Vince Vaughn onnistuvat toivon mukaan hymyilyttämään 22.10. julkaistavassa leffassa Queenpins (22.10.).

HBO Nordic

HBO Nordic on tulossa tiensä päähän, sillä se korvattiin 2.10. auenneella HBO Max -palvelulla. HBO Max on teknisesti paranneltu palvelu, joka tarjoaa toimivamman alustan lisäksi parempaa kuvanlaatua.

HBO Max tarjoaa ainakin Yhdysvalloissa 4K-resoluutiota ja Dolby Atmos -ääntä, mutta asiaa ei ole vahvistettu Pohjoismaiden osalta – syytä on kuitenkin odottaa, että korkealaatuiset videot onnistuvat myös meillä Suomessa.

Ennen kuin HBO Nordic sulkeutuu, ehditään sillä puolella julkaista vielä muutama uusi kausi vanhoista suosikeista:

Batwoman, kausi 3, tulossa 14.10.

Legacies, kausi 4, tulossa 15.10.

https://youtu.be/Qs4yyz0SOXk

Succession, kausi 3, tulossa 18.10. Loistava draamasarja!

Fear the Walking Dead, kausi 7, tulossa 18.10.

 

All American, kausi 4, tulossa 26.10.

Apple TV+

Lokakuussa Apple TV+ -palvelussa julkaistaan vain uutta kolme uutta teosta.

Aurinkoinen komedia Acapulcopäärooleissaan Rosanna De Léon ja Julian Sedgewick julkaistaan 8.10.

Bongaa Sam ”Jurassic Park” Neil uudessa Invasionsci-fi-sarjassa 22.10. alkaen. Lupaavan oloinen sarja!

Swagger-sarjan ensimmäinen kausi alkaa 29.10.

Paramount+

Uusi Paramount + (joka muuttuu ensi keväänä SkyShowtime-nimiseksi jättipalveluksi) tuo Yellowstonelippulaivasarjastaan ruutuun jo neljännen kauden. Kevin Costnerin tähdittämä sarja on nykyaikainen villin lännen tarina, vähän kuin Viinitila Falcon Crest western-tyyliin.

Kate Beckinsale on pääosassa Paramountin uudessa alkuperäissarjassa: rikoskomedia Guilty Party starttaa 15.10.

Toimintaa pääsee katsomaan vaikka heti The Operative -uutuusjännärin muodossa, jossa Diane Kruger esittää Mossadin agenttia.

https://youtu.be/MfvSsvj3fwQ

Madonna-faneillakin on jotain odotettavaa: popin kuningattaren viimeisimmästä kiertueesta kertova Madame X tulee nähtäväksi 9.10.

Viaplay

Pohjoismainen suoratoistopalvelu tuo peräti viisi uutta alkuperäissarjaa lokakuun aikana. Pørni-sarjan kakkoskautta odotellessa voi katsoa poliittista Red Election -jännärisarjaa, joka on jo katsottavissa. Siinä tanskalainen tiedusteluagentti Katrine (Victoria Carmen Sonne) taistelee aikaa vastaan yhdessä brittikollegansa Beatricen (Lydia Leonard) kanssa. Valheiden, murhien ja valtataisteluiden verkkoon joutunut kaksikko huomaa pian, ettei kehenkään voi luottaa. Ja onko tappava salaliitto oikeastaan vain osa paljon suurempaa suunnitelmaa?

Ruotsalaisessa Suedi-draamakomediassa maahanmuuttaja (Kardo Razzazi) haluaa muuntautua mahdollisimman ruotsalaiseksi, mikä kuulostaa varsin hauskalta sarjaidealta!  🙂

Viihtyisää tv-syksyä! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scifi-western Outer Rangesta uusi kausi

Paranormaali ruotsalaistrilleri tulossa SkyShowtimelle

Koodinimi: Annikan ensi-iltatunnelmia

Suomalaista nordic noiria

Kevin Costner jättää Yellowstonen

Lisää katsottavaa!

Ääni & Kuva
Scroll to Top