Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Outer Range: kakkoskausi tulossa toukokuussa 2024

Josh Brolinin tähdittämästä scifi-länkkäristä päästään pian näkemään toinen kausi.

/ 06.03.2024 - 10:00
Outer Range: kakkoskausi tulossa toukokuussa 2024

Outer Range -sarjaa on kuvailtu ”Yellowstonen scifi-versioksi”, joten ohjelma vedonnee sekä länkkäreitä että scifiä fanittaviin katsojiin, mikäli sellaisia on olemassa.

Sarja kertoo maatilanpitäjä Royal Abbottista (Josh Brolin), joka löytää maasta salaperäisen reiän. Lopulta käy ilmi, että Abbott on matkustanut ajassa.

outer range
Kuva: Amazon Prime Video

Outer Rangen 2. kausi

Brolin (No Country for Old Men, True Grit, Dune 2) tuntee niin westernit kuin scifitkin. Pääroolin lisäksi Brolin toimii sarjan vastaavana tuottajana. Muissa rooleissa nähdään muiden muassa Imogen Poots, Tom Pelphrey, Lili Taylor, Sean Sips, Noah Reed ja Tamara Podemski.

Outer Rangen ensimmäinen kausi sai ristiriitaisia arvioita, mutta Brolin on kertonut olevansa erityisen innoissaan tulevasta kaudesta, sillä hän on myös ohjannut yhden jaksoista.

Outer Rangen toinen kausi tulee Amazon Primeen toukokuun alussa. Traileria kakkoskaudesta ei vielä ole julkaistu, mutta ensimmäisen kauden trailerin voi katsoa tästä:

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scifi-western Outer Rangesta uusi kausi

Paranormaali ruotsalaistrilleri tulossa SkyShowtimelle

Koodinimi: Annikan ensi-iltatunnelmia

Suomalaista nordic noiria

Kevin Costner jättää Yellowstonen

Lisää katsottavaa!

Ääni & Kuva
Scroll to Top