Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

SkyShowtimeen enemmän sisältöä

Suoratoistopalveluiden uusin tulokas tiukentaa otettaan ja lupaa enemmän – ja parempia – sisältöjä.

/ 07.11.2022 - 09:01
SkyShowtimeen enemmän sisältöä

Syyskuun lopussa Pohjoismaissa aloitti uusi suoratoistopalvelu SkyShowtime. Tai no, uusi ja uusi…

Viihdejätit Comcast Corporation ja ViacomCBS Inc ilmoittivat elokuussa uudesta kumppanudestaan ja aikeestaan lanseerata uusi SkyShowtime-suoratoistopalvelu 20 Euroopan maahan, 90 miljoonan kodin markkina-alueelle.

Palvelun sisällöt on otettu Skyn, NBCUniversalin, Universal Picturesin, Showtimen, Paramount Picturesin, Nickelodeonin ja Peacockin katalogeista, ja mukana on myös joitakin Dreamworksin elokuvia.

Fuusion yhteydessä puolitoistavuotias Paramount+ katosi ja sen sisällöt siirtyivät SkyShowtimeen.

SkyShowtimea on (oikeutetusti) kritisoitu siitä, ettei sisältöjä ole mahdollista katsoa 4K-laadulla sekä siitä, että katsottavaa on vielä melko vähän.

Nyt Amsterdamissa pidetyssä uudelleenjulkaisutilaisuudessa yhtiö otti kantaa näihin puutteisiin ja ilmoitti lukuisista sarjauutuuksista sekä jatkokausista joillekin suosituimmille sarjoille:

Yellowstone, 5. kausi

Yellowstone sijoittuu nykypäivän Montanaan ja kuvaa Duttonin karjatiladynastian vaiheita ja valtataisteluita. Viimeisen (?) kauden juonenkäänteistä ei juuri ole vuotanut tietoja, mutta huhujen mukaan Kevin Costnerin tähdittämän sarjan uusin kausi olisi aika verinen.

Ensi-ilta: 13.11.2022

The Calling

Rikosdraamassa seurataan NYPD-etsivä Avraham Avrahamia (Jeff Wilbusch), jonka usko ihmisyyteen on hänen supervoimansa rikoksia ratkoessa. Uskonnollisten periaatteidensa ohjaama Avraham joutuu kyseenalaistamaan oman itsensä, kun rutiininomaiselta vaikuttanut tutkimus kääntyykin päälaelleen.

Ensi-ilta: 1.12.2022

Tulsa King

Sylvester Stallone on newyorkilaisen mafiapomo Dwight ”The General” Manfredin roolissa uudessa, Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin luomassa Tulsa King -sarjassa. Manfredi vapautuu vankilasta 25 vuoden tuomion jälkeen ja joutuu pomonsa karkottamana ja käskystä perustamaan uuden haaran Oklahoman Tulsaan. Hiljalleen hän alkaa ymmärtää, ettei hänen mafiaperheensä olekaan ehkä niin kiinnostunut hänen hyvinvoinnistaan kuin hän kuvitteli. Manfredi alkaa rakentaa omaa rikollisjärjestöään keräten joukkoonsa varsin epätyypillisiä hahmoja.

Ensi-ilta: Joulukuu 2022

Tulsa King 1
Tulsa King. Kuva: SkyShowtime

1923

Taylor Sheridan on myös uuden 1923-sarjan taustalla. Nyt Yellowstone-saaga on edennyt ylistetyn 1883-sarjan pohjalta jo 1900-luvulle. Oscar-palkitut Harrison Ford ja Helen Mirren esittävät Duttonin suvun päähenkilöitä 1900-luvun alkuun sijoittuvassa sarjassa. Aikaa leimaavat pandemiat, kuivuus, kieltolain päättyminen ja lama. Kaikkea kehystävät lännen laajat vuoristomaisemat, joiden keskellä Duttonin perhe yrittää selviytyä.

Ensi-ilta: Tammikuu 2023

Funny Woman

Funny Woman -sitcom perustuu Nick Hornbyn Funny Girl -romaaniin, joka oli myyntimenestys. Blackpoolilainen kauneuskuningatar Barbara Parker (Gemma Arterton) tekee kaikkensa menestyäkseen svengaavassa Lontoossa. 1960-luvulle sijoittuvassa sarjassa Parker huomaa huumorin olevan hänen paras valttikorttinsa kauneuden sijaan.

Ensi-ilta: Tammikuu 2023

Funny Woman 1
Funny Woman. Kuva: SkyShowtime

Mayor of Kingstown, 2. kausi

Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin luoma Mayor of Kingston -sarja kertoo Michiganin Kingstownissa elävän McLuskyn perheen tarinaa päätähtinään Oscar-ehdokas Jeremy Renner ja Oscar-voittaja Dianne Wiest. Kingstown on kaupunki, jossa vain vankila tekee voittoa, ja sarja käsittelee rakenteellista rasismia, korruptiota sekä epätasa-arvoa sekä McLuskyjen yritystä tuoda järjestystä ja oikeutta kaupunkiin, jossa kumpaakaan ei ole nähty pitkään aikaan.

Ensi-ilta: 2023

The Mayor of Kingstown sesong 2 2
Mayor of Kingstown, 2. kausi. Kuva: SkyShowtime

Rabbit Hole

Kiefer Sutherland esittää John Weir -nimistä yritysvakoojaa, joka joutuu murhasyytteen alaiseksi ja kohtaamaan mahdin, jolla on voimaa hallita väestöä.

Ensi-ilta: 2023

Ripley

Patricia Highsmithin suosittuihin Tom Ripley -romaaneihin perustuva sarja kuvaa juurettoman miehen elämää 1960-luvun New Yorkissa. Kun rikas perhe palkkaa miehen, johtavat tapahtumat pian petoksiin ja lopulta murhaan. Andrew Scott on pääosassa Tom Ripleynä, Johnny Flynn esittää Dickie Greenleafia ja Dakota Fanning Marge Sherwoodia.

Ensi-ilta: 2023

Three Women

Sarja pohjautuu Lisa Taddeon kirjoittamaan kertovaan tietokirjaan, ja Taddeo on myös tuottanut sarjan. Intensiivisessä sarjassa kolme erilaista naista – Sloane (DeWanda Wise), Maggie (Gabrielle Creevy) ja Lina (Betty Gilpin) – eri puolilta Yhdysvaltoja kertovat tarinansa himosta surevalle kirjoittajalle, Gialle (Shailene Woodley).

Ensi-ilta: 2023

 

Lioness

Todelliseen CIA-ohjelmaan perustuva Lioness on jälleen Taylor Sheridanin kynästä. Kova mutta intohimoinen merijalkaväkeen värväytynyt Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) pääsee CIA:n Lioness Engagement Teamiin, jonka tavoitteena on romuttaa terroristijärjestö sisältä käsin. Lioness-ohjelman naisagentteja kouluttaa ja johtaa Zoe Saldañan esittämä Joe.

Ensi-ilta: Ei vielä ilmoitettu

Top Gun Maverick 6
Top Gun: Maverick. Kuva: SkyShowtime

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan kehui lanseeraustilaisuudessa tulevia sisältöjä sanoen:

SkyShowtimen keskiössä on loistava tarinankerronta, ja siksi olenkin hyvin ylpeä tänään kerrotuista sarjoistamme, joita tähdittävät Hollywoodin isoimmat nimet! It’s showtime!

SkyShowtimelle on sarjojen lisäksi tulossa lähikuukausina myös muutamia tuoreita menestyselokuvia. Top Gun: Maverick on jo katsottavissa, ja pian saataville tulevat myös Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Downton Abbey: A New Era, Nope, Ambulance ja The Bad Guys.

4K-striimausmahdollisuuden saatavuuteen sen sijaan ei saatu vielä selvyyttä.

Odotamme eniten mahtavan 1883-western-saagan jatko-osaa, 1923-sarjaa (joka on nyt toinen esiosa eli prequel Kevin Costnerin tähdittämällä Yellowstonelle). Uuden vuoden jälkeen päästään hyppäämään taas Duttonin suvun elämänvaiheisiin!

1932
1923. Kuva: SkyShowtime

Sarja luoja Taylor Sheridan kertoi 1923-sarjasta:

Kurkistus toiseen aikaan, toisenlaisen ikkunan kautta. En pidä näitä sarjoja spinoffeina, vaan itsenäisinä tarinoinaan, joilla on yhteiset juuret. Tavoitteeni on ollut, että vaikka ei olisi nähnyt 1883- tai Yellowstone-sarjoja, pääsisi katsoja silti kokemaan aivan kokonaisvaltaisen elämyksen.

Tor Aavatsmark
(s. 1974): LB:n oma elokuvakriitikko ja toimitusjohtaja. Tor siirtyi LB Ääni ja Kuvaan vuonna 2005 omistamastaan mediayhtiöstä, jonka portfolioon kuului myös elokuvalehti – ja toi elokuvat mukanaan myös LB:n uutistarjontaan. Tor on koulutukseltaan yhteiskuntatieteilijä mutta tuntenut olonsa aina kotoisaksi mediayhtiön johdossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scifi-western Outer Rangesta uusi kausi

Paranormaali ruotsalaistrilleri tulossa SkyShowtimelle

Koodinimi: Annikan ensi-iltatunnelmia

Suomalaista nordic noiria

Kevin Costner jättää Yellowstonen

Lisää katsottavaa!

Ääni & Kuva
Scroll to Top