Uutinen

Klipschin uudet pöytäkaiuttimet

Uusien pöytäkaiuttimien puuviiludesign on klassisen kaunista.

WEB Image Klipsch The Three Plus Matt Black Blue web ready the three plus lifestyle 2 1060721165 plid 224851 1920x1280 1

Foto: Klipsch

Klipschin Heritage-sarjan kaiuttimet ovat isoja ja soinniltaan ilmiömäisen syviä, mutta ne ovat toki myös kalliita ja tilaa vieviä. Voisikohan samaa Klipsch-sointia saada myös koossa, joka mahtuisi kirjahyllyyn?

Näin valmistaja on varmaankin ajatellutkin, sillä Klipsch The One Plus ja The Three Plus muistuttavat Heritage-kaiuttimia paitsi ulkonäöltään, myös ääneltään. Koko vain on kompaktimpi.

Kuva: Klipsch

Yllä olevassa kuvassa näkyvä Klipsch The One Plus on uutuuksista pienempi. Kyseessä on stereokaiutin kahdella 2,25-tuumaisella kaiutinelementillä ja 4,5-tuumaisella bassolla, joka saa työntöapua kahdelta passiivisäteilijältä. Äänen pitäisi siis olla täyteläinen ja äänenpaineen riittävä.

Kuva: Klipsch

Alla olevassa kuvassa näkyvä Klipsch The Three Plus taas on kaksikosta suurempi ja tarjoaa väkevämpää äänenpainetta. Kaiuttimessa on 5,25-tuumainen bassoelementti, kaksi 5,25-tuumaista passiivisäteilijää ja kaksi 2,25 täysrekisterielementtiä. Voisin uskoa, että ääni paitsi kuuluu, myös tuntuu.

Kuva: Klipsch

Uutuuskaiuttimet ovat kaupoissa nyt. Klipsch The One Plus maksaa noin 350 € ja The Three Plus noin 450 €. Striimaus onnistuu Bluetoothin kautta ja levyjen kuuntelu langallisesti kytkettävän ulkoisen soittimen kautta.

Klipsch The Three Plus. Kuva: Klipsch
Jatka lukemista
Exit mobile version