Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Ryobin ensimmäinen akkukäyttöinen puutarhatraktori

Isonkin nurmikentän ja pihan hoitaminen onnistuu jatkossa ympäristöystävällisemmin.

/ 23.04.2024 - 10:33
Ryobin ensimmäinen akkukäyttöinen puutarhatraktori

Jos omilla tiluksilla riittää lääniä, tarvitaan koneita niin liikkumiseen kuin puutarhan hoitoonkin. Fossiilisista polttoaineista pitäisi kuitenkin pihanhoidossakin päästä eroon. Akkukäyttöisiä ruohonleikkureita on jo markkinoilla, mutta päältä ajettavia harvemmin.

Mutta nytpä Ryobi tuo kauppoihin ensimmäisen litium-ion-akkuisen päältä ajettavan ruohonleikkurimallinsa. Ryobin mukaan akkukäyttöinen malli on yhtä tehokas kuin bensakäyttöisetkin. Kolmen 72-volttisen ja 10 Ah:n akun ja kolmen hiiliharjattoman moottorin ansiosta nurmikonleikkuun pitäisi onnistua jopa 10 000 neliömetrin alalta ennen tarvetta lataukselle.

RY72TMX117 310 Hero 3
Kuva: Ryobi

Leikkuuteriä on kolmet, ja ristiin leikatessaan ne varmistavat siistimmän ja ruohon kestokyvylle sopivamman leikkuujäljen. Kone saa samalla kerättyä leikkuujätteen yksinkertaisemmin talteen.

Lue myös: 5 robottiruohonleikkuria ilman rajauskaapelia

Päältä ajettavan ruohonleikkurin istuimessa on mukava jousitus, ja lisäksi kone on varustettu mukitelineellä ja USB-latauspisteellä. LCD-näytöltä näkee esimerkiksi akun varauksen, ja näytöltä on helppo vaihtaa leikkuu- ja ajonopeutta.

Opbevaring
Kuva: Ryobi

Eikä Ryobin ruohonleikkuri ole pelkkä ruohonleikkuri! Koneen etu- ja takaosassa on säilytystilaa, joten leikkuria voi käyttää myös minitraktorina, jolla voi kuljettaa työkaluja ja puutarhavälineitä tontin kauimmaiseen nurkkaan. Vetokoukkukin löytyy, joten perään saa kulkemaan pienen peräkärryn, ruohonkerääjän tai muita lisävarusteita.

Faktat:

  • Leikkuuleveys: 117 cm
  • Leikkuukorkeus: 15–100 mm
  • Sopiva pihan koko: yli 2000 m2
  • Enimmäisnopeus: 13 km/h
  • Latausaika: 150 min

Lue lisää: Ryobi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Ääni & Kuva
Scroll to Top