Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Klipschin uudet pöytäkaiuttimet

Uusien pöytäkaiuttimien puuviiludesign on klassisen kaunista.

/ 19.02.2024 - 09:09
Klipschin uudet pöytäkaiuttimet

Klipschin Heritage-sarjan kaiuttimet ovat isoja ja soinniltaan ilmiömäisen syviä, mutta ne ovat toki myös kalliita ja tilaa vieviä. Voisikohan samaa Klipsch-sointia saada myös koossa, joka mahtuisi kirjahyllyyn?

Näin valmistaja on varmaankin ajatellutkin, sillä Klipsch The One Plus ja The Three Plus muistuttavat Heritage-kaiuttimia paitsi ulkonäöltään, myös ääneltään. Koko vain on kompaktimpi.

WEB Image Klipsch The One Plus Walnut Bluetooth web ready the one plus lifestyle 10 698562202 plid 224890
Kuva: Klipsch

Yllä olevassa kuvassa näkyvä Klipsch The One Plus on uutuuksista pienempi. Kyseessä on stereokaiutin kahdella 2,25-tuumaisella kaiutinelementillä ja 4,5-tuumaisella bassolla, joka saa työntöapua kahdelta passiivisäteilijältä. Äänen pitäisi siis olla täyteläinen ja äänenpaineen riittävä.

WEB Image Klipsch The One Plus Walnut Bluetooth web ready the one plus lifestyle 6 w1414460942 plid 224890
Kuva: Klipsch

Alla olevassa kuvassa näkyvä Klipsch The Three Plus taas on kaksikosta suurempi ja tarjoaa väkevämpää äänenpainetta. Kaiuttimessa on 5,25-tuumainen bassoelementti, kaksi 5,25-tuumaista passiivisäteilijää ja kaksi 2,25 täysrekisterielementtiä. Voisin uskoa, että ääni paitsi kuuluu, myös tuntuu.

WEB Image Klipsch The Three Plus Matt Black Blue web ready the three plus lifestyle 11 1886326349 plid 224851 scaled
Kuva: Klipsch

Uutuuskaiuttimet ovat kaupoissa nyt. Klipsch The One Plus maksaa noin 350 € ja The Three Plus noin 450 €. Striimaus onnistuu Bluetoothin kautta ja levyjen kuuntelu langallisesti kytkettävän ulkoisen soittimen kautta.

WEB Image Klipsch The Three Plus Matt Black Blue web ready the three plus lifestyle 5 2082747951 plid 224851 scaled
Klipsch The Three Plus. Kuva: Klipsch
Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

KEFin halvempi olohuonekaiutin

Ääni & Kuva
Scroll to Top