Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Guide

Joulukuun 2021 uutuudet: Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Apple TV+, Paramount+, Viaplay

Sarjoja ja elokuvia joulun odotukseen ja välipäiviin!

/ 10.12.2021 - 12:20
Joulukuun 2021 uutuudet: Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Apple TV+, Paramount+, Viaplay

Mikäpä olisi parempaa kuin viettää vuoden pimeintä aikaa sohvalla hyvistä sarjoista ja leffoista nauttien?

Netflix

Suoratoistopalveluista suurin aloitti joulukuun julkaisemalla vuoden vahvimpiin elokuviin kuuluvan The Power of the Dogin. Benedict Cumberbatch tekee yhden hienoimmista roolisuorituksistaan über-machona cowboyna.

Muihin elokuvahelmiin kuuluvat jo julkaistut Voir ja The Unforgivable sekä 15.12. tulossa oleva italialainen The Hand of God (15/12).

Jouluaattona Netflix antaa katsojilleen lahjaksi yhden vuoden hauskimmista elokuvista. Satiirisen Don’t Look Up -komedian tähtinä loistavat Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep ja Jonah Hill.

Espanjalaisen Rahapajan viides kausi on tullut katsottavaksi. Monen odotus palkitaan, kun Henry Cavill astelee ruutuun The Witcher -sarjan toisella kaudella 17.12.

https://youtu.be/TJFVV2L8GKs

Norjalainen jännityssarja Bortført on juuri tullut katsottavaksi, ja suursuosikki Emily in Paris -sarjan toinen kausi pyörähtää käyntiin 22.12.

Ennen uutta vuotta eli 29.12. päästään vielä nauttimaan hurmaavasta ruotsalaissarjasta Folk med ångest, jonka on ohjannut Solsidanista tuttu Felix Herngren.

Disney+

Disney+ -palvelun kuukauden ehdotonta kohokohtaa on odotettava 29.12. saakka, jolloin uusi Star Wars -sarja The Book of Boba Fett tulee katsottavaksi.

Muita hyviä uutuuksia ovat The Big Leap, Ron Out of Action ja Back to Life -sarjan kaudet 1 ja 2 (15.12.).

 

HBO Max

HBO Maxin norjalaisen ja Krista Kososen tähdittämän Beforeigners-sarjan toinen kausi on tullut jo katsottavaksi. Harmi vain, ettei se ole yhtä hauska ja kiinnostava kuin ykköskausi.

https://youtu.be/v_rCXOIAGUo

Sinkkuelämää-fanit voivat seurata Carrien, Charlotten ja Mirandan elämää uudessa And Just Like That… -sarjassa, joka tuli juuri katsottavaksi.

https://youtu.be/Cy8Zz7Q56dY

Muita uutuuksia ovat Landscapers, Hacks (15.12.) ja Station Eleven (17.12.).

Prime Video

Jeff Bezosilta ja kumppaneilta ei joulukuussa ei ole erityisen paljon kiinnostavaa tarjottavaa, mutta odotamme paljon Encounter-trilleriltä, joka tuli katsottavaksi nyt.

Sci-fi-sarja The Expansen seitsemäs ja viimeinen kausi on myös tullut tänään ruutuun.

Nicole Kidman esittää Lucille Ballia, mikä voi olla aikamoinen elämys: Being the Ricardos tulee ensi-iltaan 21.12.

Apple TV+

Apple TV+ ei itse asiassa julkaise yhtään uutta nimikettä joulukuussa, mutta jos et vielä ole katsonut Invasion-scifisarjaa, nyt on hyvä aika tutustua. Kymmenosaisen sarjan viimeinenkin jakso on nyt julkaistu, eli sarjan voi ahmia vaikka joululoman ratoksi yhdeltä istumalta.

Paramount+

Lapsiperheissä kovaa kamaa on taatusti kuun alussa julkaistu Ryhmä Hau – Elokuva.

Paramount+ -palvelussa alkaa uusi Queen of the Universe -laulukilpailu, jota juontaa talkshowkunkku Graham Norton.

Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård ja James Marsden tähdittävät Stephen Kingin Tukikohta-jännäriin perustuvaa postapokalyptista The Stand -sarjaa (17.12.).

2000-luvun alun suosikkikomedioihin kuuluvasta Kellarin kunkusta (The King of Queens) saadaan nähtäville kaikki yhdeksän kautta. Tarjolla on myös leffaklassikoita: Mean Girls, Quentin Tarantinon Jackie Brown, Anchorman-elokuvat, Sin City, Falling in Love (jonka pääosissa ovat Robert De Niro ja Meryl Streep), Clueless ja Paolo Sorrentinon Youth.

PS! Jos missasit Bryan Cranstonen tähdittämän erinomaisen Your Honor -rikossarjan HBO Nordicilta, on sarja nyt katsottavissa Paramount+ -palvelussa.

Viaplay

Pohjoismaisen suoratoistopalvelu Viaplayn kuukauden uutuuksiin kuuluu kiinnostavan Wisting-rikossarjan toinen kausi (26.12.).

Wisting sesong 2 1
Sven Nordin Wisting-sarjassa. Kuva: Viaplay

Jännärin rooleissa nähdään Sven Nordin, Mads Ousdal ja Thea Green Lundberg.

Hyvää joulua ja leppoisia leffailtoja! 😊

Lue myös: Marraskuun sarjauutuudet suoratoistopalveluissa

Tor Aavatsmark
(s. 1974): LB:n oma elokuvakriitikko ja toimitusjohtaja. Tor siirtyi LB Ääni ja Kuvaan vuonna 2005 omistamastaan mediayhtiöstä, jonka portfolioon kuului myös elokuvalehti – ja toi elokuvat mukanaan myös LB:n uutistarjontaan. Tor on koulutukseltaan yhteiskuntatieteilijä mutta tuntenut olonsa aina kotoisaksi mediayhtiön johdossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scifi-western Outer Rangesta uusi kausi

Paranormaali ruotsalaistrilleri tulossa SkyShowtimelle

Koodinimi: Annikan ensi-iltatunnelmia

Suomalaista nordic noiria

Kevin Costner jättää Yellowstonen

Lisää katsottavaa!

Ääni & Kuva
Scroll to Top