Uutinen

Devialet Manian raikkaat uutuusvärit

Devialet kertoi ilmoittavansa tärkeän uutisen. Ehkäpä uudet kuulokkeet? Ei sentään, mutta kannettava Mania-kaiutin on saanut uusia värivaihtoehtoja.

Devialet Mania Sunset Rose Sandstorm 1920x1080 1

Devialet Mania on ikään kuin kannettava versio valmistajan Phantom-kaiutinmallista, mutta se osaa myös kalibroida äänen automaattisesti tilaan sopivaksi ja ääni säteilee siitä joka suuntaan. Devialet lupaa jopa stereoääntä yksinäisestä Mania-kaiuttimesta riippumatta siitä, missä päin huonetta itse istuu.

Devialet Mania mukauttaa soinnin huoneen mukaan ja tarjoaa 360 asteen stereokokemuksen. Kuva: Devialet

Emme vielä ole testanneet Maniaa, mutta voipi olla, että kun onnistumme saamaan sellaisen toimitukseen, on väri jotain muuta kuin tavallinen valkoinen tai musta.

Lue myös: Devialet Dione – Hifistelijän soundbar

Lataustelakka on valinnainen lisävaruste perusväreille, mutta tulee mukana, kun ostaa toisen uusista sävyistä. Kuva: Devialet

Ei ihan mitä kuvittelimme

Devialet lisäsi tiedotustilaisuutensa kalenterikutsuun kryptisia lähikuvia muun muassa jostakin hiekanvärisestä. Pohdimme, josko kuvassa olisi kuulokekotelo. Se olisi ihan loogista, sillä ranskalaisten Gemini-täyslangttomat olivat sellainen menestys, että luulisi mallistoon pian saatavan langattomat vastamelukuulokkeet sankamallinakin. Tällä kertaa julkistettiin kuitenkin vain uusia värejä olemassa olevaan tuotteeseen, parahultaisesti kesäloman kynnyksellä.

Sunset Rose. Eli vaaleanpunainen. Kuva: Devialet

Devialet Mania Sandstorm ja Sunset Rose: hinta ja saatavuus

Kaksi uutta värivaihtoehtoa, joita Devialet kutsuu nimillä Sandstorm (beige) ja Sunset Rose (vaaleanpunainen), ovat saatavilla nyt. Hinta on 899 € eli tasan satasen kalliimpi kuin perusväreillä mustalla ja valkoisella (799 €), mutta mukana tulee toki 80 euron hintainen lataustelakka, joten hintaero ei ole ihan niin iso. Mallistoon kuuluu myös kullansävyinen Opéra de Paris -malli, joka maksaa latausaseman kanssa 999 €.

Lue lisää: devialet.com

Sandstorm eli beige on toinen Manian uutuusväreistä. Kuva: Devialet
Jatka lukemista
Exit mobile version